MENÜ

Fırtına'dan, Başakşehir'e mesaj: Yalnız değilsin!

Abone Ol Google News

Beraberliğin kimseye yaramadığı maçın ilk yarısında dengede giden oyunu değiştirmek adına daha fazla pozisyon üreten Trabzonspor, Galatasaray’a karşı ilk yarım saatte gol çıkaramasa da en az gol kadar değerli bir avantajı Feghouli’nin tekmesinde buldu. Devamında VAR’a takılan Donk’un Sörloth’a tekmesi ve Sosa’nın golü ile avantajın boyutu da büyüdü. Santrforsuz Galatasaray ceza sahası önlerine kadar gelmesine rağmen pozisyon üretemezken tam tersi bir görüntü ile Abdülkadir Parmak ve Sosa’nın servisleri Trabzonspor’u kaleye kolay götürdü. Fatih Terim işin seyrini değiştirmek için Linnes ve Sekidika hamlesi yaptı ama Galatasaray hücumda duvara çarpar gibi geri dönmeye devam etti. Trabzonspor tarafında ise öne geçilen maçlarda yapılan hata tekrarlanmadı. Sosa’nın vites arttırması ve gizli santrfor istatistikleri yakalama yolunda olan Novak’ın golü galibiyetin ilanı oldu.

Haberin Devamı

Aslan’ın umudu kalmadı

Penaltı golü Galatasaray için teselli olurken, Sörloth fişi çekti. Bu sonuçla Aslan şampiyonlukla ilgisini kesti, Trabzonspor ise Başakşehir’e kalan haftalarda yalnız değilsin mesajını gönderdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Galatasaray’da mağlubiyetin sebepleri nelerdir ? Öncelikle santrforsuz oyun bu defa olmadı. Teknik direktörün müdahale edemediği en önemli detay olan bireysel hataları yapan takımın en önemli isimleri Feghouli ve Donk olunca da sonuç kaçınılmaz oldu.

Maçın starı

Trabzonspor’da dün akşamki görüntüsü ile yeri dolmayacak oyuncular sınıfına Abdülkadir Parmak da adını yazdırdı. Soğukkanlılığı, sorumluluk alma konusundaki cömertliği, doğru servisleri ile takımının kalitesine ve galibiyetine en önemli katkıyı yapanlardandı.

Maçın olayı

VAR sisteminin Cüneyt Çakır’ın yakalayamadığı 2 pozisyonda Cüneyt hocayı adeta kurtararak doğru kararlarla maçın kaderini belirlemesi maçın olayıydı.

Kısa mesaj

Trabzonspor bu ligin en ilginç takımı. 10 kişi kalmış lig sonuncusuna pozisyon üretemediği haftanın devamında gelip İstanbul’da Galatasaray’ı yenerek ne yapacağı belli olmayan bir takım olduğunu yine ispatladı.

YORUM YAZ