MENÜ

Fırtına kanatlardan esecek

Abone Ol Google News

Trabzonspor için her ne kadar dinlenmiş de olsa sezona iyi başlayan Abdülkadir Ömür, Ekuban gibi oyuncuların sakatlığı yine kapıya dayanan yoğun maç trafiği öncesinde büyük bir handikap. Yusuf Sarı’nın yokluğu belki bu iki oyuncu kadar değil ancak kısır kadrodan kaybedilmiş bir başka alternatif olduğu için Ünal Karaman için yine kötü bir haber. Ama artık Ünal Karaman adına şu ana kadar az dakika almış, biraz istikrarsız oyuncuları kazanabilmek için de yeni bir sınav başlıyor. Örneğin Avdijaj şu an için üzerinde durulması gereken bir oyuncu.

Haberin Devamı

Fisktür yıpratıcı olabilir

Obi Mikel’in aklının sahada olması sağlanmalı. Doğan Erdoğan daha fazla şans bulmalı. Çünkü 21 günde 6 maç oynamak özellikle de Sosa, Nwakaeme, Sörloth, Novak ve Pereira gibi oyuncuları çok fazla rotasyona sokamadığınız düşünüldüğünde oldukça yıpratıcı olabilir. Gençlerbirliği maçı özelinde ise ligimizin şu an için zayıf gözüken takımlarından birine karşı oynanacak maçta Gençlerbirliği’nin Başakşehir maçında son 20 dakikada oyundan düşen zaafiyetli görüntüsünü Trabzonspor adam eksiltme özelliği üst düzey oyuncuları ile değerlendirebilir.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Bana göre Süper Lig’in şu an için en iyi sol bek oyuncusu Novak’ın iyi savunması kadar sürpriz hücum katkısını her maç yapmaya devam etmesi Trabzonspor’un en önemli kozlarından biri olur.

Bu istatistiğe dikkat!

Trabzonspor ve Gençlerbirliği arasında oynanan son dört lig maçının üçü golsüz sona erdi.

Kısa mesaj

Bugünkü eksiklere bakınca Sturridge gibi bir yıldızı ne kadar çabuk hazırlarsa Trabzonspor için o kadar iyi olur.

YORUM YAZ