MENÜ

Fırsatı kaçırdılar

Abone Ol Google News

Trabzonspor, Hamsik ve Nwakaeme gibi kapanan savunmaları kolay açmasını sağlayacak oyuncuların yokluğunu iliklerine kadar hissetti maçın ilk yarısında. Giresunspor’un sahaya iyi yayılan, müdahaleli oyun tarzını aşmakta zorlanırken, üstüne bir de hafif sakatlığı bulunan Abdülkadir Ömür ve sarı kartlı Hüseyin’e de erken müdahale etmek zorunda kaldılar. Dengeli ve keyifsiz oyunda sadece Bakasetas ile gelen deneme de sonuçsuz kaldı.

Haberin Devamı

Kısır bir futbol

Maçın ikinci yarısına vites arttırarak dönen Trabzonspor, oyunu rakip takım sahasında oynamaya başladı. Çok net fırsatlar üretemese de Bakasetas’ın ceza sahası dışından yaptığı kaliteli vuruşlarla gole yaklaştı. Ancak futbolun yazılı olmayan kuralları Giresunspor için işledi. Atanı ve tutanı iş yapan Giresun’da Okan Koçuk kurtarışları ile maçı dengede tutarken, Umut Nayir bir ön direk golü ile tabelayı değiştirdi. Trabzonspor gole ve kısır giden oyuna rağmen pes etmedi. Kulübesinde ofansif hamle konusunda sıkıntı yaşamasına rağmen Peres’in ortasında bir güzel santrfor golü de Cornelius’tan geldi.

Haberin Devamı

Okan devleşti...

Maçın son bölümü gole ve galibiyete yakın taraf yine Trabzonspor oldu. Ancak Okan Koçuk, Cornelius’a bir kez daha izin vermedi. Ancak bu iş Okan’a yetmemiş olacak ki uzatmalarda gelen Bakasetas penaltısını 2 kez kurtarak takımının puan almasını sağlayan isim oldu. Trabzonspor ise eksiklerine ve vasat oyuna rağmen ayağına gelen çok büyük bir fırsatı teperek 1 puana razı oldu.

YORUM YAZ