MENÜ

Finali yapamadı!

Abone Ol Google News

Maça çift santrforla ve Lennon ve Henrique gibi çabuk oyuncuların katkısı ile golü Muğdat'la bularak başlayan taraf Kayserispor oldu. Sonrasında oyunu dar alana çekerek tatlı sert savunma ile de Trabzonspor'u durdurmayı denediler. Ancak Djaniny'nin dönüşü, Ekuban, Nwakaeme'nin hareketliliği ve Bakasetas'ın kaleye yakın oynaması ile Trabzonspor pozisyon bulmakta zorlanmadı. Özellikle genç Doğan Trabzonspor'un yakaladığı fırsatlarda harika refleksleri ile dikkat çekerken skoru dengede tutan ayrıntı kaleci performansı oldu. 2.yarıya Hamza hoca çift forvetten vazgeçip orta saha takviyesi ile dönünce, Trabzonspor topa hakim olmasına rağmen pozisyon bulmakta zorlandı. Özellikle Nwakaeme'yi iyi savunan Kayserispor'da Uğur Demirok da çok başarılı bir maç çıkardı. Yine de Bakasetas, Ekuban ve Baker denemelerinde futbol şansı Trabzonspor'un yanında olsa maçı rahat kazanabilirdi. Sonuçta 2. yarı pozisyon vermemesine rağmen finali yapamadığı için 1 puana razı olan Trabzonspor sezon içinde kırılma maçı olarak kabul edilebilecek bir maçı daha kazanamış oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Topa hakim bir takım için en ciddi eksiklik neydi? Trabzonspor'un beklerinden ne pas trafiğinde ne de hücumda hiçbir katkı almadığı gerçek. Pereria ve Novak'tan sonra Trabzonspor bekleri hangi isimler oynarsa oynasın tam anlamıyla yetersiz kalıyor.

Maçın starı

Kaleci Doğan Kayserispor ligi nerde bitirir bilmem ama bu sezonun en önemli kazancı oldu. Harika refleksleri ve yer tutuşu ile Kayseri'nin aldığı puanın kahramanı genç kalecisi oldu.

Maçın olayı

Trabzonspor için ortak olunabilecek bir yarış var ama kulübenin bu kadar zayıf olması Abdullah Avcı'nın elini kolunu bağlıyor. Trabzonspor'un bu sezonki en önemli sıkıntısı kadro darlığı Kayseri maçında da gecenin olayı, sıkıntısıydı.

Kısa mesaj

Hamza Hamzaoğlu ile çıkışa geçen Kayserispor için alınan puan şimdi çok şey ifade etmese de sezon sonunda çok değerli olabilir.

YORUM YAZ