MENÜ

Fener'e soğuk duş!

Abone Ol Google News

Yeni bir teknik direktör için ilk maçta kiminle oynadığın çok önemli bir detaydır. Daha sezonun ilk yarısı bitmeden Fenerbahçe’nin 3. teknik direktörü olarak sahaya çıkan Ersun Yanal için Erzurum çok uygun bir rakipti. Maçın başında yakalanan pozisyonlarda Slimani’nin gol kaçırma hastalığı devam etmesine rağmen kaliteli kenar ortalarında Ayew ve Skrtel attıkları gollerle arzulu başlayan Fenerbahçe’ye skoru getirdiler. 2. yarıya Emrah Başsan ve İbrahim Akdağ hamlesi ile başlayan Mehmet hoca bu hamlenin karşılığını çok çabuk alıp golü bulunca topa daha fazla hakim olup, Fenerbahçe kalesine daha kolay geldi. Valbuena ve Mehmet Ekici’nin yorulması, kaçan goller maçın kalanının daha dengeli oynanmasına sebep oldu. Bu dengeli oyunun getirdiği tedirginlik ile son saniyelerde Mehmet hocanın son hamlesi de karşılığını verdi ve Thy attığı gol ile adeta soğuk duş etkisi yaparak takımına altın değerinde 1 puanı kazandırmış oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Ersun Yanal ile ilk maçta Fenerbahçe’de ne değişmişti ? Özellikle maçın ilk yarısında hissedilen istek ikinci yarıya taşınamadı. Yani bu maç özelinde Fenerbahçe’nin oyununda büyük bir farklılık yoktu.

Haberin Devamı

Maçın starı

Bu maça özel olarak maçın yıldızını saha içinden değil kulübeden seçmek lazım. Mehmet Özdilek maçın içinde yaptıkları değişikliklerle geri dönüşün kahramanı oldu.

Maçın olayı

Ersun Yanal mutlaka Mehmet Topal, Ayew, Benzia, Barış, Mehmet Ekici gibi oyuncuların performansını arttıracaktır. Ancak Slimani nasıl düzelir bilemiyorum. Bu kadar kolay pozisyonlarını harcayan Slimani’nin yerine Ayew’in en önde oynaması çok uzak ihtimal değil.

Kısa mesaj

belki yorgunluklar üzerinden yapıldı ancak Fenerbahçe’nin kaybettiği 2 puanın en önemli sebeplerinden biri olarak oyuna giren oyuncuların katkı vermemesi de gösterilebilir.

YORUM YAZ