MENÜ

Fenerbahçe'nin kumarı tuttu

Abone Ol Google News

Sürekli duyarsınız, geçiş oyunu denen ayrıntı konusunda iki takımında sınıfta kalarak yediği goller vardı derbinin ilk yarısında. İlk golde aklı 3'lü savunmada kalan Tisserand'ın, pozisyon hatası yapan Sosa'nın yanı sıra, Kerem ve Morutan'ın klas işleri dikkat çekti. Fenerbahçe maçın hakimi gibi gözükse de onlar da golü baskın basanındır misali Galatasaray savunmasının uyuduğu bir anda asla tartışılmaması gerekirken Pereira tarafından tartışmalı hale getirilen yıldızı Mesut Özil ile buldular.

Haberin Devamı

2. yarıya Fenerbahçe daha iyi başladı. 15-20 dakikalık bölümde yine rakip sahada gözüken Fenerbahçe olmasına rağmen Berisha pozisyonu dışında pozisyon ürtemedi. Sonraki bölümde oyun dengelendi. Karşılıklı İrfan Can ve Cicaldau denemelerinde kalecilerin başarıları vardı. Fatih Terim'in orta sahayı güçlendiren hamlelerine Pereira 3'lüye dönerek cevap verdi. Ancak bu hamle oyunun son bölümde Galatasaray'a dönmesini sağladı. Tisserand'ın atılması ile ibre tamamen ev sahibine döndü.

Berke ve Kim Min Jae'nin harika hamleleri olmasa Galatasaray golü de bulabilirdi. Pereira'nın son bölümde yaptığı değişiklikler pahalıya mal olabilirdi. Ama Pereira'nın kumarı tuttu. Oyuna giren Rossi ve Crespo, risk alan Galatasaray'a cezayı 90+4'te kesti. Fenerbahçe adeta hayat öpücüğü gibi bir 3 puanı, Mesut Özil, Berke, Kim Min Jae, Zajc ve Ferdi'nin iz bıraktıkları derbide alan taraf oldu. Pereira için 3 puan kadar yıldız oyuncu performansları ile takımının iskeletinin oluşması gerektiğinin ispatlandığı da bir maç oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ