MENÜ

Fener için çözüm maçı

Abone Ol Google News

Süper Lig’in birlikte oynama pratiği en yüksek şampiyonluk adayı Başakşehir’e karşı Fenerbahçe takımı, öncelikle savunma disiplinini üst düzey tutması gereken bir sınav verecek.

Haberin Devamı

Trnava maçında Cocu’nun 3’lü savunma anlayışının Edin Visca ve Elia tehdidi düşünüldüğünde kademeli savunma anlayışının önemini Fenerbahçe’yi bu maçta da 3’lü savunmaya itebilir. Fakat diğer taraftan çift santrfor seçimi hem Başakşehir’e karşı gereksiz bir lüks hem de Frey performansı düşülünce son derece gereksiz olur.

En önemli ayrıntı...

Geçtiğimiz sezonun bir benzeri oyun ile önde yapılacak presin kazanımıyla yakalanacak pozisyonlar Fenerbahçe’nin kaderini belirleyecek en önemli ayrıntı.

Slimani’nin attığı goller Fenerbahçe için az pozisyon yakalanabilecek maçta çok önemli bir pozitiflik kabul edilebilir.

Bu istatistiğe dikkat!

Süper Lig tarihinde Başakşehir’i konuk ettiği 10 maçın sadece birini kaybeden Fenerbahçe (8G 1B), bu yenilgiyi geçen sezonki karşılaşmada aldı (2-3).

Ön plana kim çıkar?

Slimani’nin yanı sıra Ayew, Fenerbahçe takımının her maçında saha içerisinde en çok isteyen gol pozisyonlarında doğru yerlere giden ve Başakşehir maçında da bu rolüne devam edecek oyuncu olarak ön plana çıkabilir.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Fenerbahçe ligdeki dağınık görüntüsünden sıyrılıp iyi bir sonuç çıkartırsa, bugüne kadarki birçok sıkıntının üzeri kapanabilir.

YORUM YAZ