MENÜ

Favoriye elendiler

Abone Ol Google News

Rövanş maçı ilk maçla benzer bir hikaye ile başladı. Trabzonspor topa sahip olduğu anlarda Roma'nın yüksek konsantrasyonlu savunmasına karşı sağ taraftan birkaç çıkış yapsa da bu çıkışları pozisyona dönüştüremedi. Trabzonspor'a karşı sahanın hemen her yerinde fazla oyuncuyla olmayı başaran Roma, Cristante'nin Uğurcan'ı çaresiz bırakan vuruşu ile de oynadığı iyi oyunun karşılığını skor olarak da almış oldu. 2. yarıya Abdülkadir Ömür hamlesi ile gelen Trabzonspor hareketli görüntüsünü Vitor Hugo ve Marek Hamsik pozisyonları ile taçlandırmasına rağmen Patricio kalitesini konuşturunca gol çıkmadı. Roma'nın geniş alanda Trabzon savunmasını hazırlıksız yakaladığı anlarda önce Zaniolo sonra El Sharaawy net vuruşlarla maçın skorunu ilan ettiler ve Trabzonspor Konferans Ligi'nin doğal favorisi Roma'ya elenmekten kurtulamadı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Elenmek Trabzonspor için lige olumsuz yansır mı? Bana göre Roma'ya elenmek Trabzonspor için bir yıkım olmayacaktır. Lige dönmek Trabzonspor için zor olmaz.

Maçın starı

Haberin Devamı

Pellegrini orta sahadan hücuma geçişlerde, savunmada pozisyon almada bir oyuncu neler yapmalı hepsini maçın içinde gösterdiği performansı ile maçın yıldızı oldu.

Maçın olayı

Roma, İtalya Ligi'nin şampiyonluk için favorisi değil ama Trabzonspor ligimizin şampiyonluk adaylarından biri. Bu da İtalya ile aramızdaki kalite farkının göstergesi.

Kısa mesaj

Bruno Perez'in sakatlığı ciddiyse Trabzonspor için büyük bir kayıp olur. Özellikle Serkan oyuna girdiğinde bu yokluğu dolduracak bir görüntüde değildi.

YORUM YAZ