MENÜ

Erol Bulut'un dokunuşu yetti

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin hareketli başladığı 10 dakika içerisinde sol kenarı kullanarak bulduğu iki fırsat, Valencia’nın beceriksizliğine kurban gidince Trabzonspor sazı eline aldı. Pas trafiğini sakin ve az hata yaparak yapan Trabzonspor, Abdülkadir ve Nwakaeme’nin topu önde tutmaları, Baker’ın organizasyonu ve Afobe’nin çalışkanlığı ile Fenerbahçe’nin baskın orta sahasına iyi oynama fırsatı vermemiş oldu. Bir de üzerine gelen Afobe golü, maçın ilk yarısında her şeyin Trabzonspor lehine geçmesini sağladı. Fakat Erol Bulut ikinci yarının başında yaptığı hamle ile rüzgarı tersine çevirdi. Durgun Sosa’nın yerine Cisse’yi oyuna alan, orta sahayı Gustavo, Ozan, Pelkas’a emanet eden Fenerbahçe, duran toptan Tisserand, arkasından kapılan topta Valencia ile maçı 5 dakika içerisinde çevirdi. Erol Bulut, rakibine göre kaliteli ve geniş kadrosunu çok iyi kullanarak ikinci yarıdaki oyunun karşılığını galibiyetle aldı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Trabzonspor’da problem gerçekten Newton mı ? Bu kadronun yeri dolmayacak eksikleri varken eli çok güçlü rakibine karşı yapabileceği işin bundan fazlası olması kolay değil. Ama bu durumlarda ihalenin hocaya kalması futbolumuzun geleneklerinden biri.

Haberin Devamı

Maçın starı

Cisse oyuna girer girmez yaptığı asist ve maçı koparan goldeki dokunuşu ile ne kadar değerli bir transfer olduğunu ispatladı. Forma rekabetinde de Samatta’nın önüne geçti.

Maçın olayı

2 milli kaleci karşı karşıya ama performans olarak ikisi de kötü bir gece geçirdi. Altay, topa çıkışlarındaki yanlış zamanlamalar, Uğurcan ise yaptığı üst düzey kurtarışlarından uzak görüntüleri ile dikkat çektiler.

Kısa mesaj

Cüneyt Çakır’ın ilk golden önce faulü kaçırması ve vücut dili maç bitse de gitsem der gibiydi.

YORUM YAZ