MENÜ

En rahat galibiyet

Abone Ol Google News

Maç nerdeyse soyunma odasından Emre Taşdemir-Arda Turan etkisi ile başladı. Dakikası dolmadan gelen Diagne golü, özellikle iç saha maçlarına genelde iyi başlamayı seven Galatasaray için maçın kolay geçeceğinin habercisi gibiydi. Kenarları iyi kullanan Galatasaray'da Arda Turan'ın pas trafiğindeki organizatörlüğü, Gençlerbirliği savunması ve kalecisinin bariz hataları derken Belhanda attığı 3 klas golle maçı kariyerindeki belki de en keyifli akşama çevirdi. Gençlerbirliği'nin Galatasaray ceza sahasına çok adamla gelmesine rağmen hücum hattının kalite eksikliği ve buna bağlı olarak finali yapamaması ilk yarıdan Ankara ekibine havlu attırdı. 2. yarıda pozisyonlarda Diagne ağır kalsa da Oğulcan ve Babel skor yapmaya devam ettiler. Sonuçta Galatasaray sezonun en rahat galibiyetlerinden birine imza atmayı başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fatih Terim'in dönüşü etkili oldu mu? Bana göre Galatasaray'daki her oyuncunun kenarda Fatih hoca varken performansı bundan etkileniyor.

Maçın starı

Belhanda kısa sürede attığı gollerle hem rakip savunmaya hem de tecrübesiz Übeyd'e, 'Burası Süper Lig' der gibiydi. Arda, Emre Taşdemir ve Oğulcan gibi formda oyuncularla oynamanın hakkını da verdi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Maçın yıldızı bölümüne yazamasam da Emre Taşdemir'in Galatasaray kariyerindeki en iyi maçını oynadığını buraya yazmak istedim. Böyle devam ederse, Saracchi ile forma rekabetine girebilir.

Kısa mesaj

Gençlerbirliği hem takım olarak hem de Übeyd üzerinden çok kötü bir maç oynadı. Düşmeme mücadelesi verecek bir takım için eğer takviye yapılmazsa sinyaller hiç iyi değildi.

YORUM YAZ