MENÜ

En önemli koz Marek Hamsik

Abone Ol Google News

Trabzonspor için kısıtlı kadrolarla iyi iş çıkarmak, Abdullah Avcı’dan sonra gelenek haline geldi. Antalyaspor mağlubiyeti de bu geleneği değiştirmeyecektir. Şimdiye kadar skor tabelasına dokunmadığı maç olmayan Nwakaeme’nin yokluğunda bile...

Haberin Devamı

Aslında Gervinho’nun sezonu kapatmış olması, Bakasetas’ın sakatlık dönüşü henüz maç temposunu kazanamayışı, Abdülkadir Ömür’ün yüzde 100 hazır olmayışı gibi unsurlar Nwakaeme’nin yokluğunu daha büyük bir sorun haline getiriyor. Hatay gibi boş alan seven, kadro kalitesi yüksek ve formda bir rakibe karşı bu eksiklerle maç daha da zor olacak. Ancak Trabzonspor’un Abdullah Avcı ile yakalanan oyun disiplini, sabırlı oyun stratejisi ve rakip analizi konusundaki başarı bana göre Hatay maçının da anahtarı.

Gerçek bir ilham kaynağı

Nwakaeme’nin yokluğunda ise en önemli koz Marek Hamsik... ‘O’nun saha içinde yaşanan her problemi çözebilme becerisi, Abdullah Avcı’nın Hamsik’i doğru kullanmasıyla büyük bir silaha dönüşebilir. AçıkçasıHamsik, daha tamamlanmadan ilk yarının en özel orta saha performansına sahip. Yeteneğinin yanında temposunun yüksekliği, top rakipteyken de aktif oluşu ve çalışkanlığıyla arkadaşları için de bir ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

En önemli 90 dakika...

İşin üretkenlik kısmında ister tek, ister çift santrforla olsun, hücum organizasyonlarının finalini net fırsatlara dönüştürebilmek maçın anahtarı olacaktır. Bu hafta İstanbul’da oynanacak 2 kritik maç ve şampiyonluk yolundaki tüm takımların oyun kalitesindeki istikrarsızlık düşünüldüğünde, Hatay karşılaşması sezonun en önemli 90 dakikalarından biri olarak kabul edilebilir.

YORUM YAZ