MENÜ

En önemli koz hücum

Abone Ol Google News

Pazar günkü derbi öncesinde Aboubakar ve Larin’in her geçen gün daha fazla skora dokunması Kara Kartal adına ön plana çıkan durum. Ek olarak Ghezzal’in takımın hücumdaki organizasyonunu iyi yapmaya başlaması da Sergen Yalçın için Kadıköy’de koz olarak gözüken detaylar .

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın sezon başından beri yaptığı belki de en iyi iş Trabzonspor ve Başakşehir maçlarındaki doğru stratejisi. Özellikle son Başakşehir maçının ilk yarısında oyunu mücadeleye dökerek yaptığı pres, yüksek tempo ve kazandığı toplarla çabuk kaleye gidişi oyunun kaderini belirledi. Ancak Fenerbahçe derbisi için işi bu kadar kolay çözemeyebilir. Özellikle saha içi kadar kulübesi de çok güçlü Fenerbahçe, maçlara kötü de başlasa oyunu çevirebilecek güce sahip. O yüzden Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın ilk 11 tercihi kadar oyuna hamle yaptığı özel isimlerden performans alması şart.

Kaderi kale belirleyebilir

Sergen hoca, eksiklerin geri dönüşü ile birlikte muhtemelen Welinton, Montero ya da Vida’dan hangi ikisini oynatsa şimdiye kadar iyi iş çıkaramasalar da tecrübe olarak Necip-Montero’dan daha iyi seçenek gibi. Ancak Utku’nun son maç performansı çok iyi olsa da ve alternatifsiz ve tecrübesiz oluşu, Beşiktaş için maçın kaderini belirleyecek ayrıntı olabilir. Son olarak savunmasındaki zaafiyetlere rağmen Josef ve Atiba’nın Fenerbahçe’nin güçlü orta sahasına karşı koyabilecek kaliteleri, Aboubakar ve Larin’in her geçen gün daha fazla skora dokunması, Ghezzal’in takımın hücumdaki organizasyonunu iyi yapmaya başlaması da Sergen Yalçın için Kadıköy’de koz olarak gözüken detaylar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ