MENÜ

En hazır takım Trabzonspor

Abone Ol Google News

Trabzonspor için Abdullah Avcı geldiği andan itibaren yakalanan çıkış, transfer döneminde yapılan her hamle ile doğru kurgulanan kadro, yeni sezon için Bordo Mavili ekibi daha güçlü bir şampiyonluk adayı yapıyor. Hâlâ eksikleri olmasına rağmen Abdullah Avcı lider iki stoper, üretken ve pozisyon bilgisi yüksek oyun kurucuları Berat ve Abdulkadir Parmak, skora dokunabilecek ve sorumluluk alabilecek Bakasetas ve Hamsik, takıma katkıları ve yetenekleri ispatlanmış Ekuban, Nwakaeme gibi önemli isimlere sahip. Gervinho, Peres transferleri uyum sürecini çabuk atlatır, direkt katkı yaparsa; Trabzonspor sezona en hazır takım olarak başlayabilir.

Haberin Devamı

11’e iki takviye

Hâlâ transfer bekleyen eksik olan 1-2 bölge daha var... Özellikle sol bek ve santrfor konusunda maç oynama sayısı yüksek ve direkt 11’e yazılabilecek kalitede transferler yapılabilirse Trabzonspor kusursuz bir transfer dönemi geçirmiş kabul edilebilir. Olumsuz senaryoda ise Kasımpaşa’da istikrarsız görüntüsüne rağmen çok özel bir yetenek olduğunu ispatlayan Koita’nın performansı çok kritik.

Haberin Devamı

Sörloth çok önemli

Futbolun gerçeği şu; şampiyonluk adayı her takımın ipi göğüsleyebilmesi için iyi bir santrfor performansı yakalayabilmesi, yarışta büyük ölçüde belirleyici olur. Eğer Trabzonspor Sörloth konusunda mutlu sona ulaşamazsa Abdullah Avcı’nın Djaniny, Koita ikilisinin performanslarına ne kadar dokunabildiği çok önemli olacak. Tabii Sörloth’un durumuna göre santrfora başka bir isim de alınabilir. O doğrultuda yapılacak seçim de oldukça kritik.

YORUM YAZ