MENÜ

En değerli galibiyet

Abone Ol Google News

Şampiyonlar Ligi için bir mecburiyet olan rotasyonlu Beşiktaş kadrosunda dinlenmiş olan tüm oyuncuları, maçın ilk yarısında teknik direktör Sergen Yalçın'ın yüzünü kara çıkardı. Bunun yanında Mehmet Topal ve Necip Uysal'ın sakatlıklarından sonra Sergen Yalçın'ın Josef'i stopere çekişi ile saha içinde güçlü denilebilecek bir hattı da kalmadı Beşiktaş'ın. Bu karmaşadan iyi faydalanan Antalyaspor ilk yarının son bölümünde konsantrasyonu iyice düşen Beşiktaş'a Wright ve Veysel Sarı ile cezayı keserek avantajı soyunma odasına gitmeden cebine koydu.

Haberin Devamı

Berabere bitmez...

İkinci yarıya iş yapmayan Töre-Kenan ikilisini çıkarıp, Larin- Ghezzal ile başlayan Beşiktaş, Larin'in hazırladığı pozisyonda Rıdvan'la golü bulup maça tutundu. Josef'in savunmanın önüne geri dönmesi ile yakalanan Beşiktaş baskısı Batshuayi ile meyvesini verince skor dengelendi. Bu andan itibaren maçın berabere bitmeyeceği belli oldu.

Batshuayi oldu

Rüzgarı arkasına alan Beşiktaş, Antalyaspor'un da gol için öne çıkmasıyla yakaladığı alanı iyi değerlendirip Ghezzal'ın şık vuruşu ile galibiyet golünü buldu. Bu geri dönüşün yıldızı Batshuayi olurken, bu kadar eksik bir geceyi kayıpsız kapatmak, 'Beşiktaş için sezonun en değerli galibiyeti' dedirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ