MENÜ

Eksik oyunda büyük kayıp değil

Abone Ol Google News

Trabzonspor için maçın ilk yarısı, Bülent Korkmaz geldikten sonra fabrika ayarlarına dönen, iyi savunma yapan, topu kazandığında direkt kaleye gitme becerisine sahip Alanyaspor'un savunmasını açmaya çalışması ile geçti. Oyunu rakip sahaya yığdığı anlar oldu, geriden oyuna adam soktu, bire bir denedi, olmadı. Üstüne bir de Davidson'un nefis pasında Diedhiou'nun golü gelince iş daha da zora girdi. Ancak sezon başından beri bu zorlukların üstesinden zaman zaman duran toplardan gelen Trabzonspor yine Bakasetas asistinde Cornelius golü ile bu zorluğu aşmayı başardı. İkinci yarı Trabzonspor her geçen dakika baskıyı arttırdı. Abdullah hoca bu baskıdan sonuç çıkarabilmek için Gervinho'yu da oyuna alıp, Neakaeme'yi de ikinci santrfor gibi kullanmaya başladı. Ancak Alanyaspor'un disiplinli, kalabalık ve kademeli savunması bir türlü aşılamadı. Hüseyin Türkmen'de son bölümde atılınca risk almak daha da zorlaştı. Gece iki kayıp puanla tamamlandı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kayıp mı, kazanç mı? Kendi sahasında kazanamadığı her maç kayıp ancak Alanyaspor'un form durumu ve son bölümün eksik oynadığı düşünüldüğünde çok büyük bir kayıp olduğunu düşünmüyorum.

Haberin Devamı

Maçın starı!

Alanya için savunma yaptığı bir maçta maçın yıldızı olmayı başaran isim Davidson'du. Topu aldığı her pozisyonda Trabzon savunmasını tehdit etti. Harika bir de asist yaptı.

Maçın olayı

Trabzonspor golü bir kenar ortasından buldu ama nedense maçın devamında bu tarz ortaları çok az denedi. Cornelius gibi bir santrfor için gole yaklaşmek ancak kenar ortalarından gelebilirdi.

Kısa mesaj

Bülent Korkmaz, Alanyaspor için doğru oyunu gelir gelmez oyuncularına kabul ettirmiş ve şimdi de tadını çıkarıyor.

YORUM YAZ