MENÜ

Disiplinin karşılığı haklı galibiyet

Abone Ol Google News

Konyaspor maça tarihinin en iyi başlangıçlarından birini yaparak başladı. Soner'in enfes golünün yanında Abdülkerim ile bulduğu ikinci golde de Fenerbahçe'nin duran top zaafiyetlerini tamamen ortaya çıkarttı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe şoku atlatamadı

Fenerbahçe'nin şoku atlatamayışına daha fazla da ceza kesebilirdi ama Cikalleshi 2 net fırsatı değerlendiremedi. Fenerbahçe'de Pereira'nın duruma müdahale etmek 40 dakika sonra aklına geldi ve İrfan Can, Serdar Dursun ve Novak hamleleri ile son anlarda Fenerbahçe değerlendiremese de pozisyona girmeyi başardı. 2. yarı topa daha fazla hakim olarak oynayan Fenerbahçe'de Valencia denemelerine Sehiç kurtarışları ile karşılık verdi. Konyaspor'un Fenerbahçe'nin risk aldığı anlarda Çekici ile kaçırdığı pozisyon ise farkın büyümesini engelledi. Oyun disiplininin karşılığı...

Harika başlangıç

Pereira'nın sezon başından beri hatta liderken bile bir türlü istenilen seviyede olmayan hücum organizasyonu ve forvet oyuncularının formsuz görüntüsü Konyaspor maçında da değişmedi. Giren ya da çıkan hiçbir oyuncu Valencia'ya eşlik edemedi. Sonuçta Konyaspor harika maç başlangıcının, devamında ise oyun disiplininin karşılığını haklı bir galibiyetle almış oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ