MENÜ

Derbi 11'i değişmeli

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin derbi 11’ine bakınca, gösterilen performans tercihlerin doğruluğunu onayladı. Ancak şimdi Kadıköy’e kapanmaya gelen Antalya’ya karşı öncelikle forvet hattında hazır başka orjinal kanat oyuncusu kalmadığı için Deniz Türüç tercihi şart. Oyuna girmiş, çıkmış gibi işler oyuncuteknik direktör diyaloğu ile kolay çözülecek, probleme dönüşmeyecek konular.

Haberin Devamı

Tolga yine solda

Kadro istikrarını seven Ersun Yanal’ın formda Ozan Tufan’ı bekte kullanacağını, Dirar’ın önünü açması açısından Tolga Ciğerci’yi yine sol tarafta kullanacağını düşünüyorum. Gerisi zaten tartışmaya açık değil. Zanka ve Gustavo takıma ısındılar. Jailson, derbide en iyi maçını oynadı. Altay, büyük takım kaleciliğini yadırgamadı. Kruse’nin çalışkanlığının yanına bu tip maçlarda daha fazla ceza sahasında görünmesini de ekleyeceğini düşünüyorum. Antalyaspor’da sezona iyi başlayan Serdar Özkan en kilit isimlerden biri. Ona bir önlem alınacaktır.

Bu deplasmanı istemezdi

Sonuç olarak Bülent Korkmaz, Antalya’da iyi iş çıkarmasına rağmen herhalde bu dönemde Fenerbahçe deplasmanına gelmek istemezdi. Fenerbahçe derbideki oyunuyla moralli, seyircisi arkasında ve lig için yeterli geniş kadrosuyla favori olduğu bir maça çıkacak. Rakiplerinin Avrupa maçları dönüşündeki yorgunluğuna rağmen dinlenik Fenerbahçe’nin bunu avantaja çevirmesi, bu maçlardan geçiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ