MENÜ

Demoralize olmak yerine...

Abone Ol Google News

Maçın ilk yarısındaki lehimize olan tek detay skordu. İşin savunma kısmında hem akan oyunda hem de duran toplarda çok iyi olamadık. Hücum edebileceğimiz fırsatlarda ise kazandığımız ilk topları biraz da İtalya'nın yaptığı presin etkisi ile ya kaybettik ya da yana ve geri oynadık. Uğurcan'ın, Chiellini'ye geçit vermediği kafa pozisyonu ilk yarının en net fırsatı olurken, biz kayda değer bir pozisyon bulamadık. 2. yarıya Cengiz Ünder ile başladık.

Haberin Devamı

Hücumda hareketlenmemize rağmen Umut ve Merih'in yaşadıkları ortak şanssızlığın getirisi ile gelen golle geriye düştük. Bu gol İtalyanlar için büyük boşlukları getirdi. Özellikle maç boyu savunmakta zorlandığımız sol taraf ve Berardi'nin etkisi, Immobile ile gelen 2. gol ile maç oyunun karşılığı skora da dönüştü.

Sonrasında çok oyuncu ile hücuma çıkma çabalarımız ya da hamlelerimiz sonuca etki etmedi. Sonuç olarak turnuvanın favorisi olduğunu oynadığı üstün oyunla gösteren İtalya'ya direnemeyerek kötü bir başlangıç yaptık. Ancak bizim için bu mağlubiyetin bundan sonrası için demoralize olmamızı değil daha iyi motive olmamızı sağlayacak bir maç olmasını temenni etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok.

Haberin Devamı
YORUM YAZ