MENÜ

Çok değerli galibiyet

Abone Ol Google News

Maça iyi başlayamayan Trabzonspor ilk 15 dakika içinde Konyaspor'un önde başlayan presini aşmakta zorlandı. Bu bölümde Cikalleshi denemeleri vardı ama Konyaspor gol çıkaramayınca oyun dengelendi. Abdülkadir Ömür'ün hareketlenmeleri ile başlayan kısa tempo artışı yine bu oyuncunun harika savunma arkası pasına Serkan Asan asisti ve Nwakaeme golü ile taçlandırıldı. Abdülkadir Ömür'ün sakatlığı ile gelen Flavio hamlesi Trabzonspor için topsuz oyunda daha etkili olmak demekti. 2. yarıya iyi başlayan Konyaspor olmasına rağmen bu rüzgar 10 dakika sürdü. Trabzonspor'un Flavio golü ile rakibinin direncini iyice düşürmesi, maçın içinde ancak alan bulduğunda etkili olabilen Djaniny'nin, Ekuban'ın asistinde bulduğu gol ve Abdullah Avcı'nın kısıtlı kadroda bazı oyuncuları sakatlanmadan oyundan alması ile gelişen devre Shengelia golü ile noktalandı. Sonuçta bu maç trafiğinde alınan galibiyet Trabzonspor için çok değerliydi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Abdülkadir Ömür'ün yokluğu ne getirir? Abdullah Avcı'nın serbestlik tanıdığı ve parlatmayı umduğu Abdülkadir'in sakatlığı bana göre galibiyeti gölgeledi, Trabzonspor sezonun kalanı için büyük güç kaybetti.

Haberin Devamı

Maçın starı

Yürüyen hali bile maçın yıldızı olmaya yetti. Önce golü attı sonra Flavio'ya attırdı. Takımının en büyük şansı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Maçın olayı

Bu maç trafiğinde oyun kalitesi aramak hele Trabzonspor gibi kısıtlı bir kadronuz varsa mümkün değil ama maç kazanma becerisi konusunda Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'u sınıfı çoktan geçti.

Kısa mesaj

Konyaspor iki devresine iyi başladığı maçta değerlendiremediği fırsatların bedelini maçı kaybederek ödedi.

YORUM YAZ