MENÜ

Büyük haksızlık

Abone Ol Google News

Trabzonspor’la ilgili Ünal Karaman eleştirilerini görünce bu camianın teknik direktör konusunda yeterince ders çıkaramadığını görüyorum. Artık elindeki yıldız oyuncuları ile barışık, yüksek performans alan (ki milyonlar ödeyip oynatamadığın oyuncu örnekleri çok taze), genç oyuncuların gelişimine katkı yapan (Yusuf’tan sonra elinde en az 3-4 oyuncu daha satma şansı olan potansiyelli oyunculardan söz edebiliriz), şampiyonluk yolundaki rakipleri oyun anlamında her hafta istikrarsız ve kötü gözükürken her maçta kısıtlı kadrosu ile göze hoş gelen pozitif oyun sergileyen Ünal Karaman’a haksızlık edildiğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Baskıyı kırmak için...

Özellikle Galatasaray maçında topun daha fazla rakipte kaldığı anlarda yaptığı değişikliği beğenmeyenlere futbolda rakibini geri koşturmadan baskıyı kırmanın mümkün olmadığını bu yüzden topu öne kullanma yeteneği ile Sosa-Obi Mikel orta sahasının önüne Ekuban’ı atmasının ne denli doğru ve cesur bir karar olduğunu futbolu tüm teknik direktörlerden fazla bildiğini iddia eden bir gruba anlatmak zor bir detay.

Haberin Devamı

Yönetim eleştirileri dinlemez

Yine de şimdiye kadar her hamlesi ile Ünal Karaman kadar başarılı yönetimin bu anlamsız eleştirilere kulak asmayacağını tahmin ederek bu beraberliğin gelecek maçlara olumsuz yansımayacağını düşünüyorum. Ayrıca Ekuban ve Sturridge’in dönüşü ile tekrar yakalanan kulübenin kalitesi bundan sonraki maçlarda Trabzonspor için büyük avantaj olacaktır.

YORUM YAZ