MENÜ

Bu galibiyet çok iyi geldi

Abone Ol Google News

Kazandık ama bu kadar yetenekli bir takımın eksik rakibine karşı oyunun kontrolünü bir türlü alamayışı ortadaydı. Kolay gol atan bir takım olmak ne kadar keyifliyse, kolay gol yiyen bir takımın o kadar can sıkıcı olduğunu hissetmemize rağmen bu galibiyet yine de çok iyi geldi.

Haberin Devamı

Rusya karşısındaki maça Uluslar Ligi’nde gelenek haline getirdiğimiz gibi yine kötü başladık. Özellikle ilk 20 dakikada Rusya’nın yaptığı prese yenik düştük. Topu dikine oynayamadığımız için kaptırdığımız toplarla da pozisyon verdik. Mert Günok-Merih ortak hatasında da golü yedik. Bu golden sonra toparlanabilmek için sakatlıktan dönüşünün Milli Takım için ne kadar önemli olduğunu herkese hatırlatan Cenk Tosun çıktı ortaya.

Cenk’in pozisyonu kırılma anı...

Maçın kırılma anında sahneye çıkıp serseri bir topta Semenov’u hataya zorlayarak oyundan attırmayı başardı. O andan itibaren 10 dakika fırtına gibi estik. Dönen topları kazanıp oyunu rakip sahaya yığdık. Caner’in ofansif gücünden ve Cengiz Ünder’in kalitesinden faydalanıp, Kenan ve Cengiz’le skoru aldık. Ama fırtına çabuk durdu ve Rusya oyunu dengeledi. Hatta 2. yarı ile birlikte sayıca fazla olmamıza rağmen oyunun kontrolünü bir alamayışımız dikkat çekiciydi.

Haberin Devamı

Mert’in performansı harikaydı

Cenk’in penaltısına rağmen Kuzyaev ile karşılık verip oyundan kopmayan Rusya gol için bizden daha net fırsatlar bulmasına rağmen Mert Günok’un harika performansı ile maçı kazanmayı başardık. Kazandık kazanmasına ama bu kadar yetenekli bir Milli takımın eksik rakibine karşı oyunun kontrolünü bir türlü alamayışı galibiyetin eksik kalmasına neden oldu. Kolay gol atan bir takım olmak ne kadar keyifliyse, kolay gol yiyen bir takımın o kadar can sıkıcı olduğunu hissetmemize rağmen bu galibiyet yine de çok iyi geldi diyebilirim.

YORUM YAZ