MENÜ

Beşiktaş'ın önceliği Aboubakar olmalı

Abone Ol Google News

Siyah-Beyazlılar için zor sınav bitti şimdi daha zor bir sınav başlıyor. Lig için yarıştaki rakiplerine karşı dezavantajlı kadrosu ile ipi göğüsleyen Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi için güçlenebilmesinin önünde ise büyük ekonomik engeller var. Kiralık oyuncu oynatmanın lanetidir, oyuncuyu iyi kullanır ve parlatırsan alman daha zordur. Beşiktaş da şu anda Ghezzal ve Aboubakar üzerinden bu sıkıntıyı yaşıyor. Rosier’nin alınması daha ihtimal dahilinde olması ve Salih Uçan transferi şu ana kadar ki olumlu detaylar.

Haberin Devamı

Maliyet, ekonominin üzerinde

Kartal için önce şampiyon kadronun öne çıkmış oyuncularını Şampiyonlar Ligi kadrosuna taşıyabilmek önemli. Daha sonra da bu kadroyu doğru isimlerle takviye etme mecburiyetine rağmen başarılı olmuş oyuncuların hem bonservis bedelleri hem de istedikleri ücretler şu an için kulübün ekonomisinin çok üstünde gibi. Saha içine bakınca ne kadar iyi oynarsan oyna Şampiyonlar Ligi’nde üst düzey bir santrforun yoksa iyi oynadığın maçlar bile boşa gidebilir.

Ghezzal de tutulmalı

Haberin Devamı

Beşiktaş 1-2 oyuncuda fedakârlık yapacaksa bu isim Aboubakar olmalı. Belki başarıya endeksli, biraz Şampiyonlar Ligi’nde direkt oynayacak takım olmanın avantajını kullanarak Aboubakar ve Ghezzal’ı bünyesinde tutmalı. Elbette daha çok eksiği var. Sol bek, kaleci, forvet ve stoper transferleri bir mecburiyet ama önce elinde bulunan başarılı, uyum sağlamış oyuncuları elinde tutmak kaydıyla.

YORUM YAZ