MENÜ

Beraberliğe razı oldular

Abone Ol Google News

Topun rakibinde kalmasına tahammülü olmayan görüntüsü ile rakibine 3 pas yaptırmayan Beşiktaş işin hücum kısmında ise katı savunma yapan rakibine karşı anahtar oyuncu bulmakta zorlandı. Kapanan takımlara karşı en önemli detaylardan biri oyunu kenarlardan oynamaktır. Ancak Beşiktaş’ın kolu kanadı kırıktı. Kapalı savunmanın arasında kaybolan Ljajic ve 1-2 pozisyonu harcayan Güven silik kalınca iş çıkmaza girdi. Karius’u hiç zorlamayan Rize ise Beşiktaş’ın attığı kornerden yakaladığı fırsatı dikine oynadığı 3. pasın sonunda Oğulcan’ın ekstra kaliteli vuruşu ile taçlandırdı. 2. yarı Avcı’nın Douglas-N’Koudou ikilisini sürmesi ile Beşiktaş’ın kurduğu baskıyla başladı. İlk yarı işlemeyen kanatlar N’Koudou’nun adam eksiltmeleri ve Douglas’ın dikine oynama ısrarı ile Beşiktaş beraberliği Caner’in ortasında Vida ile buldu. Yüksek tempolu oyunda yorulan Beşiktaş, Rizespor’un disiplinli savunmasını geçme şansı bulamayarak beraberliğe razı oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Beşiktaş’ta ne değişir ? Özellikle N’Koudou ve Douglas performanslarından sonra Abdullah Avcı, Lens ve Boyd üzerinden kanatlarda değişikliğe gidecektir.

Haberin Devamı

Maçın starı

Sezona Beşiktaş adına en iyi başlayan oyuncuların başında Caner geliyor. Dün akşamda Beşiktaş’ın attığı golde orta kalitesi ile dikkat çekti. Bunun dışında mücadelesi ve pas kalitesi ile öne çıktı.

Maçın olayı

Sanırım Abdullah Avcı, Lens’i kazanabilmek adına bir süre daha bu oyuncuda ısrar edecek. Yoksa oyuna hiçbir katkı yapamayan Lens’i bu kadar oyunda tutmanın başka bir izahı olamaz.

Kısa Mesaj

Rizespor’un maç boyunca yaptığı savunma, yardımlaşma ve oyun disiplinindeki ciddiyeti takdiri haketti.

YORUM YAZ