MENÜ

Baskıya dayanamadı

Abone Ol Google News

Teknik direktörü ile kimyası uyuşmamış Konyaspor ve çıkardığı 11'e bakınca kadro üzerinde fikir sahibi olmaya çalışan Bjelica'nın Trabzonspor'u, istekli bir ilk yarı oynadılar. Özellikle ilk yarım saatlik bölümde daha derli toplu gözüken Trabzonspor, karambolde Hamsik golü ile istediğini aldı. Hücum konusunda daha istekli ve oyunu kontrol eden taraftı. Trezeguet, Bardhi ve Umut Bozok biraz daha iyi seçimler yapsalar, fark da artabilirdi.

Haberin Devamı

Yarım saatin sonunda oyun dengelendi. Moreno etkisi ile Pozuelo golü ile maçın dengesi değişiverdi. Bakasetas'ın kendini attırması ile skor dengede de olsa, avantaj Konyaspor'a geçti. İkinci yarının ilk anından itibaren de Konyaspor her geçen dakika avantajı daha da büyüttü. Özellikle iki bekin zaaflarını çok iyi kullanan Konyaspor, Diouf ile bir çok pozisyon buldu. Topu rakip sahaya taşımakta zorlanan Trabzonspor, baskıya daha fazla dayanamadı. 85'te Guilherme'nin ortasında Soner Dikmen, Eren Ve Uğurcan'ın ortak hatasından golü bularak galibiyeti ilan etti.

Haberin Devamı

Trabzonspor için kötü gidişat Bakasetas'ın sorumsuzluğu, oyuncuların ruhsuzluğu, Bjelica'nın kötü bir dönemde takımın başına gelmesi üzerinden okunabilir. Konyaspor ise Moreno, Soner ve Diouf'un istekli görüntüsü ile rakibinin eksik kalışını çok iyi değerlendirdi ve haklı bir galibiyet aldı diyebilirim.

YORUM YAZ