MENÜ

Alanyaspor hak etti

Abone Ol Google News

Alanyaspor ağır zemine rağmen önde basarak başladığı maçın ilk yarısında mücadelesi ile Beşiktaş'ı tam anlamıyla sindirdi. Kazandığı dönen topları iyi değerlendiren ve oyunu Beşiktaş'ın sahasında oynayan Alanyaspor çok pozisyon üretemese de skoru Ghezzal'ın eline çarpan topta Bakasetas'ın penaltı golü ile aldı. Beşiktaş tarafında ise yüksek tempolu oyunlar için doğru bir seçim olarak gözüken Dorukhan-Atiba-Josef orta sahasına rağmen özellikle top kazanıldığında takımı rakip kaleye götürecek paslar çıkmadı. Tek pozisyon vardı onda da Ghezzal net fırsatı kullanamadı. 2. yarıya Sergen Yalçın hamlelerle geldi. N'Koudou ve Mensah'ın oyuna girişi ile roller değişti. Oyunu rakip sahada oynamaya başlayan Beşiktaş yaklaşık 20 dakika oyuna hakim oldu. Ancak Tzavellas-Caulker tandeminin başarısı ile bu rüzgarı atlatan Alanya harika bir organizasyon sonucunda Tayfur asistiyle, Bakasetas ile fişi çeken golü attı. Beşiktaş için güçlü rakiplere karşı yakalanan seri Alanyaspor'un hak ederek kazandığı maç ile bitmiş oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Mensah transferi yanlış olabilir mi? Bu sorunun oyuna girdikten sonraki halini görünce her Beşiktaşlı'nın aklından geçtiğini düşünüyorum.

Maçın starı

Bakasetas takımının galibiyetinde attığı goller ile başroldeydi. Takımı adına hem penaltıda hem de zorlanabileceği anlarda attığı gol ile gecenin kahramanı olmayı başardı.

Maçın olayı

Beşiktaş'ın geldiği andan beri yükselen değeri Ghezzal'ın maçın hem yaptırdığı penaltı hem de ilk yarıda kaçırdığı golle negatif anlamda kader adamı olması gecenin olayıydı.

Kısa mesaj

Genç kaleci ile oynamanın ve yetiştirmenin zaman zaman ödenmesi gereken bedelleri oluyor. Alanya'nın 2. golünde olduğu gibi.

YORUM YAZ