MENÜ

3 puandan fazlasıydı

Abone Ol Google News

Galatasaray, Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisinde 3 puandan fazlasını kazandı. Zaten yükselen özgüveni tavan yaptı. Radamel Falcao ve Adem Büyük gibi iki sağlam santrforu artık tam anlamıyla hazır, oyun anlamında Henry Onyekuru ve Feghouli her maçı iyi oynayan, form tutmuş kanat oyuncuları, Lemina’nın yokluğunda Seri iyi iş çıkardı, savunmada Ryan Donk şu an için ligin en iyi stoperi konumunda ve son olarak Muslara.

Haberin Devamı

Üstünlüğü ele aldı

Uruguaylı kalecinin uzun zamandan beri Galatasaray’a kattıkları için ayrı bir yazı yazmak gerek... Takımın koşulları ne olursa olsun pes etmeyen, rakip fark etmeksizin konsantrasyonu yüksek tutmayı başaran ve arkadaşlarının arkalarında o varken hiç tedirginlik yaşamamalarını sağlayan Fernando Muslera gerçeği şimdiye kadar olduğu gibi sezonun kalanında da en büyük güvence.

Diğer taraftan işin psikolojik tarafında da Galatasaray üstünlüğü ele aldı. Son düzlükte camianın kenetlenmesi, Fatih Terim gerçeği ve rakiplerine göre baskıyı yönetme becerileri Galatasaray’ı şampiyonluk yarışında ön plana çıkarıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ