MENÜ

2019'un son uçuşu

Abone Ol Google News

Beşiktaş için kötü gidişe dur diyebilmek ligimizin formda takımı Gençlerbirliği’ne karşı işi çok kolay olmayacak. Hücum hattında Burak Yılmaz’ın formsuz oluşundan dolayı yokluğu da büyük bir kayıp değil. Ljajic’i de buna eklersek, Diaby’nin de katkı yapmaması ile her maç sürpriz skorerler arıyor Beşiktaş. Fakat Atiba’nın çabaları da maç kazanmak için yeterli olmaz.

Haberin Devamı

Yukarı çekebilir

Beşiktaş’ta Abdullah Avcı’nın Umut Nayir, Victor Ruiz ve Güven gibi oyuncuları düşünerek yapabileceği bir rotasyon da direnci bir seviye yukarı çekebilir. Kapanan savunmaları açmakta zorlanan Beşiktaş için Ljajic kötü oynadığında ne kadar yüksek olursa olsun Elneny- Atiba ikilisinin enerjisi boşa gidiyor. Ama Ljajic ya da Oğuzhan’dan birini kazanamadan da iyi futbol ya da pozisyon zenginliği çok zor.

Ön plana kim çıkar?

Beşiktaş’ın forvet hattında Caner Erkin tüm arkadaşlarını pozisyona sokan servisleri ile dikkat çekiyor. Gençlerbirliği için ise bulunacak pozisyonların Stancu’nun boşluğunu kimin dolduracağı merak konusu.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Gençlerbirliği’nin kolay gol bulmasındaki en önemli detay olan Stancu’nun yükselen formunun dışında Candeias ve Sessegnon’da çok ciddi tehditler. Ancak cezalı Stancu’nun olmaması, konuk ekip için önemli bir kayıp.

Bu istatistiğe dikkat

İki takımın eski adıyla İnönü yeni adıyla Vodafone Park’ta oynadığı maçlarda Beşiktaş 37 galibiyet alırken, rakibine 3 kez mağlup oldu. 18 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

YORUM YAZ