MENÜ

1 puanı hak ettiler

Abone Ol Google News

Trabzonspor'da, Berat'ın yokluğunda 11'de şans bulan Yunus Mallı'nın varlığı ile Erzurumspor ceza sahası önlerine hem kolay hem de çok oyuncu ile geldi ama final işi için Ekuban, Nwakaeme ve Yunus Mallı'nın fırsatları bitirecek kadar kaliteli iş çıkaramadılar. Savunmada ise stoper özellikli 3 oyuncu olması maçı kazanmak için çok mücadele eden Erzurum tarafında Aatıf ve El Kabir gibi skora kolay dokunabilecek oyuncuların fırsat bulamamasına sebep oldu ve ilk yarı dengeli oyun ve az pozisyonla berabere bitti. 2. yarı ilk yarıya oranla tempo daha da düştü. Trabzonspor her zamanki gibi hücum ederkenden savunma kontrolünü elden bırakmadı. Erzurumspor çabuk hücum etmek istese de boş alan bulamadı. Ancak yorgunlukların başladığı son 15 dakikada Erzurumspor, Buğra, Trabzonspor ise Djaniny ile değerlendiremedikleri net pozisyonlar bulabildiler. Sonuçta pozisyon sayılarına ve oyun üstünlüğünü iki takımın da alamadığı düşünülürse iki takım da hakettikleri 1'er puanla sahadan ayrıldı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Her maç transfer ihtiyaçları daha da netleşen Trabzonspor'a kaç oyuncu lazım? Sağ bek, sol bek, santrfor, kanat forvet gibi birçok bölgeye transfer ihtiyacı olan Trabzonspor için bana göre hamle oyuncusu olarak kulübeyi de güçlendirmek şart. Doğru planlama ile minumum 6-7 oyuncu transferi bu takımdan hiç kimseyi göndermeden yapılabilmeli.

Maçın starı

Maçın içinde ön plana çıkarabileceğim bir oyuncu performansı yoktu ama adet yerini bulsun diye Aatıf'ın arkadaşlarına pozisyonlar hazırlaması ve kalitesi zaman zaman hissedildi diyebilirim.

Maçın olayı

Trabzonspor'da çok şey beklenen Nwakaeme, Ekuban gibi oyuncuların sezon genelinde erken yorulmaları, Erzurum maçı özelinde de hissedildi. Trabzonspor'un yakaladığı çıkışta sahnede olan bu yıldızların düşüşü Trabzonspor'un düşüşü ile doğru orantılı diye düşünüyorum.

Kısa mesaj

Trabzonspor eksiklerine rağmen hala zor gol yiyen takım özelliğini koruyor ama aynı şeyi hücum organizasyonları için söyleyemem.

YORUM YAZ