MENÜ

1 puanı hak ettik

Abone Ol Google News

Tamanlamıyla tek taraflı bir ilk yarı izledik. Bir tarafta iyi pres yaparak orta sahada topu kazandığı anda boşlukları çabuk bulan, göbekten her fırsatta savunmamızı dripling ya da pasla geçen Rusya, diğer tarafta ise rakibine müdahale etmekte geç kalan, hücumda topu tutamayan Milli Takımımız vardı. Bu oyun pozisyon sayısına da yansıdı. Mert'in kurtardığı ya da iyi kullanamadıkları 4- 5 net fırsatın dışında Miranchuk'un net vuruşu ile buldukları golle içeri skoru alarak giden Rusya olurken, bizimiçin oynanan oyuna göre bu skor iyiydi. 2. yarıya ilk yarıda ayak uyduramadığımız oyunun hızını biz belirleyerek başladık. Cengiz Ünder hamlesi ile hücumlar doğru gelişti. Hakan Çalhanoğlu ve Burak Yılmaz'ın denemelerinde şanssız olsak da Merih'in nefis indirdiği topta golü bulduk. Rüzgarı tamamen arkamıza alıp, Cengiz'le etkili olmaya devamettik. Kazanma iştahımız sayesinde galibiyet için şartları eşitledik ama pozisyon vermeye devam ettiğimiz anlarda maçın iyisi Mert Günok hep sahnedeydi. Sonuçta devre arası geçirdiğimiz değişimile bu puanı haketmiştik.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Soyunma odasında ne konuşulmuştur? Güneş'in, Cengiz hamlesinden ziyade oyuncularına söylediği kelimelerin maçın 2. yarısındaki futbolun sebebi olduğunu düşünüyorum.

Maçın starı

Merih'in özellikle ikinci yarıdaki kritik savunma hamleleri ve golümüzdeki katkısı bizim açımızdan tam anlamıyla hayati bir performanstı.

Maçın olayı

Maçın olayı ilk yarı neredeyse hiçbir varlık gösteremeyen Milli Takımımız’ın ikinci yarıda tam tersine bir görüntü ile harika bir iş çıkarmasıydı. Sanırım bir takım soyunma odasından en fazla bu kadar değişerek gelebilir.

Kısa mesaj

Cengiz Ünder, Milli Takımımız’ın iyi oyununda başrol oyunculardan biriydi. Premier Lig temposunu kazanmayı başarırsa Milli Takımımız için en büyük kozlardan biri olur.

YORUM YAZ