MENÜ

Fenerbahçe tam yol

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Akhisar’ı ağırlayan Sarı-Lacivertli ekip, oyunun başlarında pek de parlak olmayan, ilk 10-15 dakika Akhisar’ın, canlı futbolunu ve tehlikeli pozisyonlarını eritmeye çalışıyordu. Penaltı olana kadar derlenip toparlanan ve rakibin oyununu ezberleyen Sarı-Lacivertli ekip, penaltı noktasına dikilen topla rahatlıyor, ancak Kuyt’ın vuracağı yeri belli ederek beyaz noktaya yaklaşması, penaltı şansını heba etmesi Fenerbahçe’nin kafasına koyduğu kazanma harekatına ‘vız’ geliyordu sanki.

Çünkü; son aylarda kazanmayı ezberlemişti artık Fenerbahçe takımı. Akhisar Belediye tipik bir Ege kulübü. Yani futbolun haklarını veren, tüm hatlarıyla boğuşan, “Büyük takım” kompleksine hiç girmeden, erkekçe yarışan bir topluluk. 10 kişi kalmalarına ve fark yemelerine rağmen, yarışma adabına hiç leke sürmeden oynadılar. Fakat, Fenerbahçe’nin aylardır sürdürdüğü “3 puan patronluğuna” kafa tutacak starlarınız yoksa eğer, bu sezon Sarı-Lacivertli takımdan puan yahut puanlar koparmak öylesine zor ve dikenli.

Fenerbahçe’nin ilk yarıda penaltı kaçırmasına rağmen hiç renk vermeden maça asılmaya devam etmesi, saha içi dayanışmasındaki birliktelik, bu sezon alkışlanacak özellikler arasında... Tabii bu havayı yaratmak adına ERSUN YANAL hocanın haklarına da bi’ selam göndermek gerekir. Ayrıca, yerlisi-yabancı ile 24 futbolcuyu, yönetici koltuklarında oturan sayısız teknik-düşünce uzmanları(!) ile tribün ve milyonlarca taraftar görüşlerine bırak uzatmayı, becerebilmek kolay mı sanırsınız? Fenerbahçe, dün gece sempatik rakibini fark atarak uğurlarken, bizim de gözlerimize ve kafamıza takılanlar bunlardı işte.

YORUM YAZ