MENÜ

Fenerbahçe patlaması

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gerçi ilk devrede Meireles’in, soluk ve takım bütünlüğüne uymayan kopukluğu ile Fenerbahçe’nin Alex’ten sonraki en teknik futbolcusu Baroni’nin Kayseri ceza alanı dışından, hovardaca savurduğu vuruşlar yerine, sprinter dalışlarla gol yaratma titizliğine itibar etmeyişi, Sarı-Lacivertli ekibin ilk devrede golsüz kalışının en göze batan belgeleri oluyordu sanki.

İkinci bölümde ve penaltı ile patlayan bir galibiyet sabırsızlığı yaşanıyordu Saracoğlu çimenlerinde... Takım, Karabük yenilgisine seyircisinden özür dilercesine şahlanıyor, ani ataklarla bunalttığı Kayseri kalesine gol yağdırıyordu adeta. Fenerbahçe’nin, dünkü oyunu ikinci devredeki maçlarının “Özgüven Garantisi”ni de haykırıyordu sanki ülkemizin futbol ailesine. Öyle ya; böylesine hırslı, çabuk, doğru maksatlarda ve fizik zenginliğiyle oynarsanız, sizin bu futbol ahenginize hangi takım karşı koyabilir sevgili dostlar?

Fenerbahçe önce huzurlu bir tatil dönemini haketmiştir. Sonrası ise yani ligin ikinci döneminde tek tük yenilgi ve beraberlik kayıpları olabilir. Ancak ligin ilk yarısı takımların puan ve oyun performanslarını dikkatle izlediysek eğer Fenerbahçe’nin şampiyonluk garantisini açık ve net görebiliriz.

YORUM YAZ