MENÜ

Fener'de ritim bozukluğu...

Abone Ol Google News

Aykut Kocaman’ın oynattığı oyun şekli belli... Benim merak ettiğim, Ersun Yanal buna nasıl yanıt verecek? Kocaman’ın ruhu, Fenerbahçe’yi bilinç altında yaralar mı?

Haberin Devamı

Yüksek enerji dolu oyun, kanatları Zenit maçında olduğu gibi iyi kullanan Fenerbahçe’de, şu fotoğraf dikkatlerden kaçmadı. Skubic, hücum ve savunmada ligimizin en iyi isimlerinden biri... Ersun Yanal, Valbuena ile onu, tam eşleştirmeyerek doğru yaptı. Çünkü yıllar, Valbuena’nın savunma yönünü negatife çevirdi.

Takım savunması, çabuk, ama organize hücumlarla, sonuç almak isteyen Yeşil- Beyazlılar, aynı futbol anlayışını yine devam ettirdi. Tipik beraberlik takımı Konyaspor... VAR kurbanı Jahovic, takımı adına bir çuval inciri berbat etti derken, Fenerbahçe, Cocu dönemine döndü ve Skrtel’in pozisyon hatasıyla, Fofana golü attı... Moses’ın dünkü haliyle koşması bile başarı! Jailson, tipik Romario golü attı... Maçın iki devresinde de, Fenerbahçe’nin oyununa, tıbbi bir teşhis koyacağım... Takımda, ritim bozukluğu var!

Gecenin olayı

Türkiye’ye, Slimani’nin ikiz kardeşi mi geldi? Bu kadar etkisiz hücum oyuncusu olur mu?

Haberin Devamı

Maçın starı

Yılların savunma oyuncusudur Ali Turan... Bu mütevazı kardeşimiz, hatasız oynadı ve maçta öne çıktı... Her zaman gol atanlar maçın starı olmaz!

Maçın olayı

On kişi kalmasına rağmen, ikinci yarıda tamamen kapanmayan Konyaspor ve onlara bu cesareti veren Aykut Kocaman, ikinci yarıya damga vurdu.

Kısa mesaj

Tribünde Alex oturuyor... Sahada Zajc oynuyor... Alex maç kazandırırdı, Zajc’dan böyle bir işaret almadım... Umarım yanılan ben olurum...

YORUM YAZ