MENÜ

Kazanmak adına

Abone Ol Google News

Magazini sallayan futbol gelişmeleri, Arda ve kavgası konuşulurken, bu ülkenin gerçek futbol yüzleri terlerini Rusya’da akıtacak. Bara, pavyona, gece kulübüne esir felsefenin dışlandığı dünyada, futbolun gerçek kahramanlarının büyük buluşması bugün. 19.00’da Soçi’de milliler 1 galibiyet, 1 yenilgi ile grupta avantaj arayacak. Rusya büyük değişimler yaşadı, yaşıyor. Onlarda kavga olayı ile sarsıldı. Bakanlık görevlisine saldıran Aleksandr Kokorin ile Krasnodar forması giyen Pavel Mamayev’in tutuklu olarak yargılanmalarına karar verildi. İki futbolcu, bir sonraki duruşma 8 Aralık’a kadar hapis yatacak. Yargıda hızlı ve çabuk karar.

Haberin Devamı

Luce’yi tanıyorlar

Oyuna dönelim; Formdalar, Lucescu’yu iyi tanıyan bir anlayış var. Dünya Kupası’nda yakaladıkları hava ve kupa sonrası oyuna yaşanan ilgi ile yürümek istiyorlar. Akinfeev’in futbolu bıraktığı Rusya’da İsveç maçı beraberlik ile bitti. Maç Rusya’nın en uzak toprak parçası Kaliningrad’da oynandı ve saat farkı sıkıntı yarattı. Bu yüzden Polonya- Almanya sınırındaki bu adreste İsveç ile berabere kaldılar. Biz nasıl kazanırız; Rize’den sonra Soçi iyi adres. Rusya topu çok kullanan bir takım. Oyunun boyu ve atak boyu kısa olsun istiyorlar. Yüksek toplarda güçlü kimlikleri var. Kuzyaev ve Zobnin iki açık ve çok hızlı. 1.96 boyundaki gol makinası Dzyuba çok etkili hem havadan hem yerden, Monaco’da oynayan pırpır oyuncu Golovin çok kolay adam eksiltiyor.

Haberin Devamı

Cheryshev’e dikkat

Valencia’lı Denis Cheryshev ismine çok dikkat etmeliyiz. İki stoper Dzhikiya uzun boylu ve yanındaki Fenerbahçeli Neustader ile iyi anlaşıyor. Sıkıntıları yerden toplar ve uzaktan vurulan şutlara ikincil hamle hızı. 32 yaşında 95 kilo ve 1.95 boyundaki kaleci Guilherme çok iyi. Havada... Yerden özellikle köşeye hamle bütünlüğü zayıf. Uzaktan şut, kısa oyun, topu ayakta tutma, adam eksiltme adına bireysel yeti ve ikincil topları vurdurmama prensibi ile 2-1 daha önce kaybettiğimiz Rusya önünde kazanabiliriz. Yeter ki, maçın hep içinde kalalım.

YORUM YAZ