MENÜ

Güneş İsveç'te erken battı

Abone Ol Google News

Rotasyon yansıdı İsveç ’ten. Bu sezon sadece 1 dakika şans bulan Gökhan Töre, 183 dakika yani 2 doksan dakika dahi oynamayan Necip sahada. Değişmeyen ise savunma. Pepe-Vida ikilisi Gökhan ve Caner ile yine savunmayı şekillendirirken ne yapacak diye hep bir beklenti içinde olduğumuz Lens ile başladı Şenol Güneş. 15. dakikada bireysel beceriyi gol ile taçlandırsa Lens beklentilere ilaç olacaktı. Hele sonrasında Love’a taşıdığı top gol olsa. Beşiktaş ’ın yarım golcüsü var. Love hamle noktasında yavaş kalınca pozisyonlar kaçıyor. İkinci yarı Queresma, Babel, Oğuzhan veya Tolgay hamlesi nerede derken, yanımdakilere çıkacak isimleri Love-Gökhan Töre ve Necip diye ifade ederken sarsıldık. Karius-Gol... 24 hafta sonunda liderin 13 puan gerisinde ve 4. sırada yer alan Malmö, orta sınıf bir takım. Teniste basit hata denen bir an ile ikram edilen golle sonuca yürüdü. Karius bu seviyelerde hatalar yapıyor, geçmişte gördük. Asıl soru neden bunu düzeltemiyor. Ama daha çok deplasmanda hızlı etkili ve son haftaların formda isimleri neden yedekte diye soracağım. Bu Avrupa ’da rotasyon modası yeni mi? Avrupa kupasını istemiyor mu takımlarımız... Çünkü dün gece az isteyen ile istermiş gibi yapanı izledik. İsteyen Malmöe çok mu iyiydi? İki kere geldiler, bir seken gol bir de penaltı ile galibiyet aldılar. Geceye renk verecek isimler ile başlasak zafere uzanacakken onlar kenarda bekleyince, İsveç’te Güneş erken battı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Queresma, Babel ve Tolgay ile başlansa skor ve galibiyet garantilense geriden gelmenin dayanılmaz yükünü taşımasak. Olmaz mı?

Maçın starı

Ofsayt. Tam 10 kez en önemli silahların önde yakalanıyorsa bulduğun gol ofsayt ile eriyorsa ve buna önlem yok ise sorun nerde diye sorarlar.

Maçın olayı

Oyunun kader çizgisini kaleciler çizdi. Malmoe kalesinde devleşen Dahlin... Beşiktaş kalesinde basit hata ile Karius.

Kısa mesaj

Hz. Mevlana “Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım ” diye rubaisinde söylemiş, o zaman bu hafta Konya deplasmanını düşünmek lazım, gitmişken Hz. Mevlana ’yı ziyaret lazım. Zihni dinlendirmek lazım...

YORUM YAZ