MENÜ

Yıldırım tek alternatifti

Abone Ol Google News

Geçen hafta Fırat Aydınus’un Fenerbahçe, Cüneyt Çakır’ın Beşiktaş maçına verilmesiyle, derbiyi yönetme şansları kalmamıştı. Derbinin plasesi Mete Kalkavan da hatalı bir maç çıkartınca, görev beklenildiği gibi Yıldırım’ın oldu.

Haberin Devamı

Namoğlu son atamalarla deyim yerindeyse Sabri Çelik ’i köşeye sıkıştırdı! Aydınus ’u Fenerbahçe, Çakır’ı da Beşiktaş maçına atayarak derbiye çıkmalarının önüne geçti. Kurumsal ahlaka yakışmayan bir tavırdı. Derbinin plasesi olabilecek Mete Kalkavan ve Bülent Yıldırım ’a da maç vererek, olası başarısız yönetimlerde derbiye çıkmalarının önüne geçti. Antalya-Başakşehir maçında başarısız olan Kalkavan, derbi şansını kaybetti. Allah’tan Yıldırım başarılıydı ve derbi için tek alternatifi olarak kaldı.

Bu maçın altından kalkar

Böylesi çok maçın altından kalkan Yıldırım’ın bunun da altından kalkacak bilgi, birikim ve tecrübesi var. Olumsuzluklar hakemliğimizin üzerine karabasan gibi çökmüş durumda. ‘Her şeye hazırlıklı olalım’ derim. Olumsuzluk yaşanırsa sorumlusunun Sabri Çelik değil, Namoğlu olacağını da unutmayalım. MHK’ye bir tavsiyem var. Yıldırım’ın VAR sistemiyle birlikte kendi başına karar verme özelliği zaafa uğradı. VAR’dan onay almadan kritik karar vermekte zorlanıyor. VAR’ları atarken titiz davranmakta fayda var.

Haberin Devamı
YORUM YAZ