MENÜ

Yıldırım derbinin altından kalkar

Abone Ol Google News

Seneler geçiyor, MHK’ler değişiyor; derbileri yöneten hakemler değişmiyor. Aydınus olmazsa Çakır. O da olmadı Bülent Yıldırım... Arada bir başkası kazara derbiye atanıyor ya... O zaman da görüyoruz yönetimleri. Ne yeni bir hakem yetiştirebiliyoruz ne de mevcutlar, derbiyi yönetecek çizgiye gelebiliyor.

Haberin Devamı

Başka alternatif kalmadı

Çakır’ın Avrupa maçı nedeniyle programı sıkıntılıydı. Aydınus aldığı ceza sonrası henüz tam randımana ulaşamadı. Özkahya ve Göçek önceki performanslarının çok gerisindeler. Ümit Öztürk kızakta, Meler ve Kalkavan da önceki hafta bu takımların maçındaydı. Bu maça “Bülent Yıldırım olmaz” diyen, o halde bize isim önersin. Maalesef yok!

VAR’da Çakır olabilir

Yıldırım iyi yönetir, kötü yönetir bilemem. Gerilen futbol ortamı da maçın zorluğuna zorluk katıyor. Gününde olan Yıldırım, bu maçın altından elbet kalkabilir. Bir önceki yönettiği Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sezonun en temiz derbilerindendi. VAR masasına oturacak isim de önemli. Seyahat programı uyarsa; o isim büyük ihtimalle Çakır olur!

Haberin Devamı

Yardımcılar neden yok?

Başakşehir maçında geçtiğimiz hafta eleştirilen Meler var! Bu sezon bir türlü vasatı aşamadı. Her maçı problem. Umarım bu hafta sorunsuz bir maç çıkartır. Sezonun kader maçlarından olan Erzurum’daki karşılaşmaya Çakır atanmış. MHK işi fazlasıyla sağlama almış. Çakır’ın 3 gün sonra Avrupa arenasında boy göstereceği yardımcıları neden yanına verilmemiş, onu anlayamadım.

Hakemliğin sonu gelmiş!

Atamaların geneline baktığımızda MHK’nin “Aman takımlar bizden bulmasın!” mantığını ve çekingen tavrını yakından görebilirsiniz. 3. ligdeki maçlara dahi Süper Lig hakemleri atanmış. 3. ligdeki maça; alt liglerdeki hiçbir hakeme güvenemeyip, Süper Lig’den hakem atıyorsanız; Türk hakemliğinin sonunun geldiğini ilan ediyorsunuz demektir!

YORUM YAZ