MENÜ

Ürküten atamalar!

Abone Ol Google News

İster “Hakem kadrosu çok yıprandı kadroda yeterli hakem yok!” deyin, ister “MHK atama prensiplerini bir tarafa bıraktı, çalakalem atama yapıyor!” deyin, isterseniz başka bir bahaneniz olsun... Adını ne koyarsanız koyun ama bu hafta yapılan atamalarda, uygun maça uygun isim yerleştirilmemiş. Zor geçmeye aday maçların bazılarına performansı yetersiz, bazılarına tecrübesiz, bazılarına da isimle kulübü yan yana getirmenin uygun olmadığı atamalar yapılmış. Liderin maçı, her zaman en önemli maçtır ve en formda hakeminiz oraya gider. Oysa bu maça daha 10 gün önce yönettiği Rizespor- Beşiktaş maçında verdiği hatalı kararlarla gündem olan Alper Ulusoy atanmış.

Haberin Devamı

Böylesi bir ortamda...

Lig ikincisinin Adana Demirspor’la oynayacağı stresli geçmeye aday maça da ligin tecrübesiz hakemleri sınıfında yer alan Yasin Kol tercih edilmiş. 3 gün önce oynanan, neredeyse bir sezonluk hakem hatasının tek maçta yaşandığı Hatayspor-Galatasaray maçının ardından, Galatasaraylılar çok gergin ve hakem kararlarına öfkeliler. Böylesi bir ortamda, Galatasaray’ın evinde Kasımpaşa ile oynayacağı zorlu mücadeleye, bu sezon formu vasatın altında olan ve uzun zamandır önemli maç alamayan Tugay Kaan Numanoğlu atanmış. Herhalde MHK “Çivi çiviyi söker!” diye düşünmüş.

Haberin Devamı

Sadece Meler!

Fenerbahçe’nin Altay ile oynayacağı maça tercih edilen Hüseyin Göçek’in son maçı hiç iyi değildi. Onca atama arasında en yerli yerinde duranı Beşiktaş’ın maçına atanan Halil Umut Meler gibi görünüyor.

YORUM YAZ