MENÜ

Tüm kararlarda tam isabet

Abone Ol Google News

Dün VAR mesaisi erken başladı, uzun sürdü. Maçın başında gol pozisyonunu kenarda tekrar izleyen Çakır, Beşiktaş’ın golünü iptal etti. Top Lens’in kolundan Dorukhan’a gol pası olmuştu. İptal kararı doğruydu. 21’de bu kez Kasımpaşa’nın golü VAR müdahalesi ile iptal edildi.

Haberin Devamı

Gol öncesi Pavelka, Medel’i iterek düşürüyor. İki pas sonrası yapılan ortada Diagne golü atıyor. Net bir faul var ve gol iptali doğru. Gol sevincinde yüzüne maske takan Diagne, sarı kart gördü. Gösterilen sarı kart sonrası VAR yardımıyla karar değişecek olursa, sadece ‘umut vaat eden ataktan’ gösterilen sarı kartlar iptal ediliyor.

Diğer sarı kartlar iptal edilmiyor. Dolayısıyla Diagne’nin sarı kartının iptal edilmemesi de doğruydu. 74’t e VAR yardımıyla verilen penaltı da doğruydu. Fatih çok acemice ve kontrolsüz davrandı. Dağınık bir şekilde kafa topu mücadelesine girince, kolu Diagne’nin yüzüne geldi. Fatih eline koluna sahip olup, İlk faulü yapmıyor olsa; faul Beşiktaş lehine verilecekti. Çünkü Diagne sonrasında Fatih’in altına girerek ona faul yapmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ