Arama

Popüler aramalar

Tek seçenek Bitigen’di

Abone OlGoogle News

Ligin son haftalarına girdik. Hakemlerimiz de hakemleri yönetenler de oldukça yıprandı. Özellikle son haftalarda yapılan atama hataları, üzerine hakemlerin yönetimlerindeki sıkıntılar, futboldaki tek gündemi hakemler yaptı. Hatanın telafisinin olmadığı maçlar oynanacak. Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması da bu maçlardan biri... Ezeli rekabeti de düşündüğünüzde zor bir mücadele olacağı muhakkak. MHK’nın bu maça hakem ararken zorlandığını düşünmüyorum.

Haberin Devamı

Tecrübesi bu maça uygun

Halil Umut Meler, U20 Dünya Şampiyonası’nda olduğu için Türkiye’de değil. FIFA listesinin diğer hakemleri performans olarak bu maçı yönetmekten uzak. Sağdan baksanız, soldan baksanız bu maça uyan Abdulkadir Bitigen’den başka isim yok. Bitigen’in son haftalarda dalgalı bir performansı var. Her şeye rağmen vasat üstü kalmayı başarıyor. Tecrübesi de bu maç için uygun.

Numanoğlu, yanlış tercih

İstanbulspor-Galatasaray maçına atanan Tugay Kaan Numanoğlu için aynı olumlu cümleleri kuramayacağım. Performans olarak çok gerilerde kalan bir isim. Uzun zamandır üç büyük takım maçı alamıyor. Fizik olarak da performans olarak da beklentilerin altında... Geçen hafta yönettiği Konyaspor-Kayserispor maçını sorunsuz tamamladı. Gerçi o maçta kritik bir pozisyonla da karşılaşmadı. Tek bir maçlık performansıyla bu mücadeleye atanmış görünüyor.

Haberin Devamı