MENÜ

Riske girmeden sağlamcı atama

Abone Ol Google News

İsmi açıklanır açıklanmaz, Ali Palabıyık sosyal medyada gündem oldu. Palabıyık’ın geçmiş maçları üzerinden, her iki kulüp taraftarı da atamanın maksatlı olduğunu dile getirmeye başladılar. Bunlar artık alışılagelmiş gündemler oldu. Türkiye’de hangi hakemi hangi maça atasanız mutlaka geçmiş bir maçı gündeme getirilerek, daha maç başlamadan hakemi yerden yere vurmaya başlıyoruz.

Haberin Devamı

4.hakem Mete Kalkavan

Palabıyık Türkiye'nin iki numaralı hakemi. Cüneyt Çakır'dan sonra Avrupa’daki yüzümüz. Her geçen gün üstüne koyarak yoluna devam ediyor. Derbiye atanması da gayet doğal. Bilgisi, birikimi, kalibresi bu maç için fazlasıyla uygun. Daha önce de bu derbileri yönetti. Riske girilmeden yapılmış, sağlamcı bir atama. Maçın 4. hakeminin Mete Kalkavan olması da MHK'nin işi ne kadar sıkı tuttuğunun göstergesi. MHK bir sürprize imza atmazsa VAR da Çakır olacak gibi...

MHK etkilenmiş olabilir

3.hafta atamalarıyla birlikte gördük ki “yeni MHK” atama prensibini başladığı gibi sürdürmüyor. Trabzonspor- Beşiktaş, Başakşehir-Galatasaray gibi önemli maçlara genç ve tecrübesiz isimleri atayan Tatlı, bu derbiye tecrübeli bir ismi tercih etti. Birinci hafta Yasin Kol ve Burak Şeker'e, ikinci hafta Erkan Özdamar’a ilk kez ligde maç veren MHK, bu hafta yeni bir isim kullanmayı tercih etmedi. Yaşananlardan ve erken başlayan eleştirilerden etkilenmiş olabilirler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ