MENÜ

Pereira'ya net kırmızı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dün oynanan maç baştan sona oyun ve skor olarak Galatasaray’ın üstünlüğüyle geçti. Bu durum maçın hakeminin hem işini kolaylaştırdı hem de tartışılmasının önüne geçti. Galatasaray puan kaybetmiş olsa, Aydınus 12. dakikada göstermediği kırmızı kart sebebiyle Galatasaraylılar’ın hedefi olurdu.

Kötü başladı

Aydınus maça çok iyi başlayamadı. 6. dakikada Donk’un Yusuf Yazıcı’ya kayarak müdahalesi ve 10. dakikada Belhanda’nın Okay’a dirseğiyle yaptığı müdahale sarı kartla cezalandırılmalıydı ancak Aydınus elini cebine götürmedi.

Ayağının altıyla!

12. dakika ise Selçuk- Pereira mücadelesine ‘devam’ diyerek önemli bir hata yaptı. Selçuk ayağından topu çıkarttıktan sonra, Pereira manasız bir şekilde, topla oynama niyeti olmadan, rakibinin ayak bileğine acımasız ve yaralayıcı bir şekilde; kramponunun tabanıyla bastı. Muhtemeldir ki Aydınus topu takip ettiği için Pereira’nın bu acımasız hareketini göremedi. Bu pozisyonda Pereira kesinlikle kırmızı kart görmeliydi.

Sonradan düzeldi

Bu kırmızı kart pozisyonundan sonraki dakikalarda Aydınus kendine geldi ve tecrübesine yakışan bir maç yönetti. Oyuncuların kendine olan saygısını da arkasına alan Aydınus, rahat ve kendinden emin tavırlarıyla maçı tamamladı.

YORUM YAZ