MENÜ

Penaltıyı atladı

Abone Ol Google News

Maçın 53. dakikasında ceza sahası içinde kaleciden seken top, Edgar Ie’nin koluyla buluştu. Trabzonsporlu oyuncunun kolu, vücudundan açılmıştı. MHK, bu tür pozisyonlar için penaltı kararı verilmesini istiyor. Hakem Halil Umut Meler, Galatasaray lehine penaltıyı vermeliydi .

Haberin Devamı

Dün akşam oynanan maçta Halil Umut Meler ve ekibinin skor şansı vardı. Maç farklı bir skorla bitse bu maç hakem üzerinden konuşulan karşılaşmalardan birisi olurdu.

53. dakikada ceza sahası içinde kaleciden seken top, Edgar Ie’nin koluyla buluştu. Trabzonsporlu oyuncunun kolu, vücudundan açılmıştı. Sezon başından itibaren MHK, bu tür pozisyonlar için penaltı kararı verilmesini istiyor ve mutlak VAR müdahalesi gerektiğini belirtiyor. Bu pozisyonda Galatasaray lehine penaltı kararı verilmeliydi. 68.dakikada daha önceden sarı kartı bulunan Flavio, rakibi Ömer Bayram’ın ayağına kontrolsüz şekilde bastı. Flavio, ikinci sarı kartla oyundan atılmalıydı.

Afobe ofsayttaydı

Mücadelenin 73.dakikasında Galatasaray ceza sahası içinde Donk, Afobe’yi çekerek düşürdü. Hakem Halil Umut Meler, “Devam” dedi. Ancak pozisyon net penaltıydı. Top Afobe’ye gönderildiğinde Afobe ofsayt olabilir ancak VAR çizgisi olmadığı için net bir şey söyleyemiyoruz. Yine de fikrimi sorarsanız bence Afobe ofsayttaydı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ