MENÜ

Normalde tatil edilmeliydi

Abone Ol Google News

Dün akşamki maç, bir UEFA organizasyonu olsaydı ve hakem yine Meler olsaydı, normalde tatil edilmesi gerekirdi. Ne yazık ki ülke koşullarında, bu şartlarda futbol oynamayı benimsemiş bir topluluk olduk!

Haberin Devamı

Normal şartlarda bu bir UEFA organizasyonu olsaydı ve maçın hakemi yine Halil Umut Meler olsaydı, bu maç her koşulda tatil edilirdi. Maalesef ülkemiz koşullarında bu şartlarda futbol oynamayı benimsemiş bir topluluk olduk. Fenerbahçe’nin kazandığı ilk golden önce Osayi-Samuel‘in, Trezegut’e herhangi bir faulü olmadığı fikrindeyim. Trabzonspor’un ilk golü kazandığı serbest vuruş öncesi ceza sahasına meşale atıldı. Hakemin oyunu durdurmak yerine devam ettirmesi hataydı. İsmail elinde meşale tutarken Fenerbahçe aleyhine faul çalındı. Trabzonspor lehine verilen penaltı doğruydu. Ancak bu penaltı kararından önce Meler’in çalmış olduğu endirekt serbest vuruş kararı hatalıydı. İsmail’in Visca’ya herhangi bir ihlali yoktu.

Gol öncesinde faul var

Fenerbahçe’nin 3. golü öncesi Oostarwolde’nin Umut Bozok’a bir faulü vardı. Hakem bu faulü atladı ve devamı gol oldu. 88’de sarı kartı olan Trezeguet, Batshuayi’nin yüzüne kontrolsüz bir hamlede bulunuyor. Burada hakem oyunu devam ettirdi ancak Trezeguet ikinci sarı kartla oyundan atılmalıydı. Maç sonu seyircinin sahaya inerek yaptığı taşkınlıklar, temsilci raporu ve görüntülerden hareketle disiplin kurulunun konusu olacak eylemlerdi. Hakemler o sıra içeri girdikleri için hakem raporu bu hususlarda etkili olmayacaktır diye düşünüyorum.

Haberin Devamı
YORUM YAZ