MENÜ

Necip'in pozisyonunda hata yaptı

Abone Ol Google News

Roco’ya Necip'in kafasına temas eden ayağından dolayı en az bir sarı kart çıkması gerekirdi ama pozisyonda daha fazlası vardı. Burada düdük çalmasa ve oyun devam etse N’Koudou çok açık bir şekilde kaleciyle karşı karşıya kalacaktı. Bütün bunlara rağmen faulün Karagümrük lehine verilmesini anlayamadım.

Haberin Devamı

Hakemler açısından stresli ve zor bir maçtı Beşiktaş-Fatih Karagümrük mücadealesi. Yapılacak en ufak hatanın telafisinin olmadığı ve ligin kaderini direkt etkileyecek bir mücadelede hakemler kritik kararlar verdiler. Doğrularının yanında yanlışları da vardı.

Maçın 23. dakikasında Roco’nun ayağı Necip’in kafasına kadar kalktı. O seviyeye kalkan ayak hareketli olan Necip’in kafasına geldi. Roco’nun bu seviyeye kalkan ve rakibin kafasına temas eden ayağından dolayı Roco’ya en az bir sarı kart çıkması gerekirdi ama pozisyonda daha fazlası vardı. Burada düdük çalmasa ve oyun devam etse N’Koudou çok açık bir şekilde kaleciyle karşı karşıya kalacaktı. Bütün bunlara rağmen faulün Karagümrük lehine verilmesini anlayamadım.

Haberin Devamı

Golde Vida faul yapmadı

35. dakikada Ljajic’in ceza sahasında yerde kaldığı ve sakatlanarak oyundan çıktığı pozisyonda rakibinin penaltıyı gerektirecek bir müdahalesi yoktu, Ljajic şansızlık yaşadı. Karşılaşmanın 54. dakikasında Beşiktaş’ın golü öncesi Vida’nın rakibine faulü yoktu, gol kararı doğruydu.

77. dakikada Zukanovic’in Josef’e sportmenlik dışı faulü sarı kartı gerektiriyordu. Ali Palabıyık doğru bir ikinci sarı kartla Karagümrüklü oyuncuyu oyundan attı.

YORUM YAZ