MENÜ

Nasıl iptal etti?

Abone Ol Google News

Başakşehir'in verilmeyen golü sırasında VAR bağlanttısı kopmuştu. Golde ofsayt yok görünüyor. Ancak Riva ile iletişim kesildiyse hakem Palabıyık kimle görüştü ve golü iptal etti? Cevap aradığımız soru bu.

Haberin Devamı

Bu maç, VAR’a olan güveni yerle bir etti. Başakşehir’in golü sırasında yayıncının ekrandaki uyarısından anladığımız kadarıyla, Riva ile bağlantı kopmuştu. Golde ofsayt yok görünüyor. Bağlantı koptuysa, hakem Palabıyık kimle görüştü ve golü iptal etti? Cevap aradığımız soru bu! 4. hakemin yanında “VAR sorumlusu” bulunuyor. Bu kişi Riva’yla telefon bağlantısı kurabiliyor. Ofsayt bilgisini hakemler bu kişiden almışsa, bu hem protokole aykırı hem de tam bir skandaldır. Karar mekanizmasına, hakem ekibi haricinde bir TFF görevlisi dâhil olmuş olur ki buna inanmak istemem.

İşler hiç iyi gitmiyor

Bu pozisyonla ilgili; sonradan kamuoyuyla paylaşılan hiçbir görüntüye de artık güvenmem. Çünkü görüntüde oynama yapıldı tartışmalarını önleyemezsiniz. Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Atiba’nın pozisyonu ile ilgili bir gün sonra görüntü sızdırmak, Bursaspor maçında video hakemlerin yerlerinde olmadıklarını gösteren görüntü, şimdi bu pozisyon... İşler hiç iyi gitmiyor. VAR başımıza bela oldu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ