MENÜ

MHK'dan keskin dönüş!

Abone Ol Google News

Yapılan atamalar gösteriyor ki; oynanacak on maçın sekizinde tecrübeli hakemler tercih edilmiş. MHK, gençlerden tecrübelilere keskin bir dönüş yapmış. Özellikle Trabzon-Sivas maçına atanan Suat Arslanboğa ve Süper Lig’de 4. kez düdük çalacak olan Erkan Özdamar tercihleri en riskli seçimler.

Haberin Devamı

Bu hafta, oynanacak on maçın sekizinde tecrübeli hakemler tercih edilmiş. MHK, gençlerden tecrübelilere keskin bir dönüş yapmış. Geçtiğimiz hafta Gaziantep’te vasat altı performans gösteren Palabıyık Fenerbahçe maçına; son iki maçında ciddi eleştirilere muhatap olan ve performans olarak hazır olmayan Suat Arslanboğa da Trabzonspor-Sivasspor gibi çok önemli bir maça atanmış.

Şimşek zorlanabilir

Beşiktaş’ın maçına atanan Bahattin Şimşek, geçtiğimiz sezonun son haftalarından itibaren, üç büyüklerin maçlarında boy göstermeye başlayan bir isim. Sorunsuz maçlar çıkarttığı da bir gerçek. Ama belirtmeliyim ki, henüz hiçbir maçta zorda kalmadı ve baskı altında neler yapacağı konusunda tam bir fikrimiz oluşmadı. Zor geçen ve kritik kararlar vermek zorunda olduğu bir maç olursa Bahattin Şimşek zorlanabilir.

Haberin Devamı

Galatasaray’a ilginç atama!

Galatasaray maçına yapılan hakem atamaları da hayli ilgi çekici olmaya başladı. Numanoğlu kariyerindeki ilk üç büyük maçına Galatasaray-Alanyaspor maçıyla çıkmıştı. Turgut Doman ise Galatasaray-Kayserispor mücadelesiyle büyük takım maçlarıyla tanıştı. Bu hafta da Erkan Özdamar Süper Lig kariyerinde dördüncü maçını yönetecek ve o da bir Galatasaray maçıyla ilk kez bir üç büyük maçı yönetmiş olacak. Süper Lig’de yönettiği üç maçını da dikkatle izlediğim Özdamar’ın ekstra bir özelliğine şahit olmadım. Tecrübesiz bir hakemi bu kadar erken Galatasaray gibi bir büyük takımın maçına atayan MHK’nın bir bildiği vardır elbet!

YORUM YAZ