MENÜ

MHK, tecrübeden yana!

Abone Ol Google News

Sıkışık takvimde uygun maça uygun hakemi bulmak zor olabilir. Buna itirazım yok ama bazı hakemlerin hatalarını hoş görüp, maç vermeye devam etmek; bazılarına acı reçete uygulamak da içerideki huzursuzluğu artırıyor, bunu da ifade etmek lazım. Örneğin Atilla Karaoğlan... En son yönettiği maç Alanyaspor-Beşiktaş maçı. 6 haftadır MHK ona Süper Lig’de düdük çaldırmıyor. Son 2 yılın flaş hakemi. Hakem kazanmak çok zordur ama kaybetmesi kolaydır. Karaoğlan’ın maç alamamasına dair birçok söylenti var! Konuşulan konular da incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten. Kimse bana “Hatalı karar verdi!” demesin. Hatalı karar verip maç alanları yazmaya kalksam, buradan Riva’ya yol olur!

Haberin Devamı

Palabıyık düşüşte

MHK son haftalarda üç büyük takım maçlarında tecrübeli isimleri tercih ediyor. Beşiktaş maçında Palabıyık, Fenerbahçe maçında Kalkavan, Galatasaray maçında da Özkahya görev yapacak. Kalkavan son haftalarda formda gözüküyor. Palabıyık için daha önce de yazmıştım. Ligimizin 2 numaralı hakemi ve Avrupa’da doludizgin yol alıyor. Ülkemizde ise son maçlarında bir form düşüklüğü göze çarpıyor.

Haberin Devamı

Özkahya’ya af!

Özkahya atamasını ise ilginç buluyorum. Çok değil... Pazartesi günü Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında iki penaltı düdüğü çalmadı. Perşembe Denizli maçında VAR’daydı, performansı iyi değildi. Diğer taraftan, 3 sezon önce oynanan Galatasaray-Konya maçından bu yana ilk kez bir Galatasaray maçında görev yapacak. 24 Kasım 2018’de oynanan ve 1-1 sonuçlanan maçta, VAR’da görevli olan Özkahya, Serdar Aziz/Skubic mücadelesinde Hüseyin Göçek’in verdiği penaltıya müdahale etmediği gerekçesiyle, MHK bildirisi ile dinlenmeye alınmıştı.

YORUM YAZ