MENÜ

MHK risk aldı ama...

Abone Ol Google News

Galatasaray’la Trabzonspor’un zorlu geçmeye aday maçına, Atilla Karaoğlan atandı. Karaoğlan bu yıl 4 büyük maçlarını en çok yöneten bir kaç hakemden biri. Performansı ise iki ileri/bir geri. ‘Peki MHK bu atamayı neden yaptı?’ diye soracak olursanız, cevabım belli: Çaresizlik. İsmi açıklandığında bir kulüp tarafından istenmeyen isim ilan edilmeyecek, yakın zamanda o takımla olumsuz hatırası en az olan, performansı zirvede ve tecrübe olarak bu maça uygun bir isim maalesef bu günlerde fazlasıyla yıpranan hakem kadrosunda yok. O yüzden MHK olmazlar içinden, en olabilecek ismi bu maça atamış görünüyor. Risk almış ama alabileceği en az riski almaya çalışmış.

Haberin Devamı

Mecburen Zorbay Küçük

Beşiktaş’ın maçına atanan Zorbay Küçük’ün ise son iki maçı problemli. Yönettiği Karagümrük maçında, Volkan Demirel’in sözleri hafızalarda. Küçük yönettiği bu iki maçtan sonra da dinlendirildi. Anlaşılacağı üzere performansı vasatın çok altında. Yukarıda da ifade ettiğim üzere kadro yıpranınca bu tarz atamalar kaçınılmaz oluyor.

Haberin Devamı

Ulusoy doğru tercih

Fenerbahçe’nin maçına atanan Alper Ulusoy ise tecrübeli ve en azından son maçı başarılıydı. Akıldakalan Rizespor-Beşiktaş maçına rağmen bu haftaki önemli maçlar arasında en az eleştirilebilecek atamalardan...

YORUM YAZ