MENÜ

MHK çıkmaza girdi

Abone Ol Google News

Onca yaşanandan sonra, hakemler için en zor hafta, bu hafta olacak. Allah yardımcıları olsun. Haftanın atamalarının en göze batan yanı, Trabzonspor’un açıklaması sonrası Mete Kalkavan’a ilk kez maç verilmiş olması. Kalkavan ataması hakemlere, kendilerine sahip çıkıldığı hissi verecektir. Ancak bu tavır göstermelik kalmamalı ve devamı gelmeli. Ayrıca uzun süredir görev alamayan başta Yaşar Kemal Uğurlu ve diğer hakemlerin de sahalara dönmesi gerekir.

Haberin Devamı

Eleştirilebilir ama...

Üç büyük takım maçına atanan üç hakem için “Son maçlarında başarılıydılar, sınıfı geçmişlerdi” diyebilirim. Atamaları derinlemesine etüt edecek olsam elbet eleştirecek hususlar bulabilirim ama bu dönem farklı bir dönem. Elde hakem kalmadığı gibi maçlar da ardı ardına geliyor. Bu hafta bitmeden diğer hafta başlayacak. Haftaya derbi var ve aradan 5 gün geçmeden aynı maçtan bir daha oynanacak.

Karaoğlan’ın formu malum!

MHK elle tutulur hangi hakemi bulursa atamaya bakıyor. Çok fazla inceleyecek durumda değil. Sezon başı düğme yanlış iliklendiği için bugün yapılacak bir şey kalmamış görünüyor. Ülkenin bir numaralı hakeminin durumu ortada. Mental ve fiziksel olarak hazırlanması için zamana ihtiyacı var. Atilla Karaoğlan deseniz performansı malum. Tahmin ediyorum ki Abdülkadir Bitigen perşembe akşamı Ankaragücü Hatay maçından sorunsuz çıkarsa iki derbiden birisi onun olur. Diğeri de Arda Kardeşler’e gider. Meler’in yaşadıkları ve Atilla Karaoğlan’ın formu MHK’yi çıkmaza sokmuş görünüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ