MENÜ

Meler bu maça hazır değil!

Abone Ol Google News

MHK’nin hata da yapsa, vazgeçmediği bir isim Halil Umut Meler. Son zamanlarda çok dağınık maçlar yönetiyor ve skor şansı da hep yanında olduğundan, yaptığı hatalar gündem olmuyor. Bu maça performans olarak hazır olmadığı fikrindeyim. Beşiktaş-Trabzonspor maçı için riskli bir atama.

Haberin Devamı

Lig lideri ile Trabzonspor’un maçını Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in ülkemizde ve yurt dışında önemli maçlarda düdük çaldığı ve hayli tecrübeli olduğu bir gerçek. VAR görevleriyle topladığımızda ilk yarıda en çok görev alan hakemimiz. MHK’nin hata da yapsa, vazgeçmediği bir isim. Son zamanlarda çok dağınık maçlar yönetiyor ve skor şansı da hep yanında olduğundan, yaptığı hatalar gündem olmuyor. Bu maça performans olarak hazır olmadığı fikrindeyim.

Derbi hakemi belli

Fenerbahçe’nin maçına atanan Abdulkadir Bitigen ise tecrübesi ve son zamanlardaki çıkışı ile bu zorlukta maçları hak ediyor. İki gün önce çok konuşulan Süper Kupa finalinde VAR masasında oturuyordu. Belli ki MHK’den geçer not almış, alması da gerekirdi. Çünkü sahadaki pozisyonlar VAR’ın karışabileceği pozisyonlar değildi. Galatasaray’ın maçında ise en formda isimlerden Mete Kalkavan var. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş maçları yönettikten sonra tekrar büyüklerde yeni bir tura başladı. Ben onu yakın zamanda bir derbinin adayı olarak görüyordum ama bu atamayla, büyük oranda, 2 hafta sonra Kadıköy’de oynanacak derbi şansını kaybetti.

Haberin Devamı

Çakır istediler ve aldılar!

İki hafta sonra Kadıköy’de oynanacak derbi için en büyük adayın Cüneyt Çakır olduğu bu hafta atamalarının şifrelerinde yer alıyor. Fenerbahçe-Galatasaray maçında belli ki düdük ona teslim edilecek. Diğer yandan, Süper Kupa finali sonrası, Okan Buruk’un “Çakır varken, başka hakem neden bu maça atandı?” söyleminin üzerine Başakşehir maçına Çakır’ın atanması şık durmamış. 14. haftada oynanan Fenerbahçe-Başakşehir maçı hakemi Bahattin Şimşek 7 hafta sonra, Zorbay Küçük ise 6 ayı aşkın süren sakatlığının ardından Süper Lige dönüyor. Küçük geçtiğimiz hafta ilk maçını 1. Lig’de yönetmişti, o maçta çok hazır görmediğimi söylemeliyim.

YORUM YAZ